Gündem

Bu Krediyi Çeken Rahatladı! Tam 90 Gün Boyunca Tek Kuruş Bile Ödeme Yok! Başvuran Herkese Çıkıyor; Başvuru İçin…

Borçlarından kurtulmak için kredi çekme yöntemini kullanan vatandaşların en çok zorlandığı konu, borçlarının hemen ardından başlayan kredi taksitleri oluyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak için harekete geçmiş olan Türkiye İş Bankası ve Denizbank, erteleme kredi vereceğini açıklamış bulunuyor.

Özellikle borcu olan vatandaşlarına üç ay boyunca rahat bir nefes aldırmayı amaçlayan Türkiye İş Bankası ve Denizbank, geri ödemeler konusunda oldukça esnek davranacağı yeni ihtiyaç kredisi ile müşterilerini buluşturmaya hazırlanıyor. Bu kredide uygun faiz oranları belirlemiş olan Türkiye İş Bankası ve Denizbank, aynı zamanda vade seçenekleri de sağlıyor.

Türkiye İş Bankası 15 Bin TL’ye Kadar Geri Ödeme Ertelemeli Kredi Veriyor

İhtiyaç kredisi paketlerinde sağladığı avantajlı faiz ve vade seçenekleriyle öne çıkan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, 15 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçlar için üç ay geri ödemeli kredi seçenekleriyle borcu olan vatandaşlara oldukça kolay bir borç erteleme olanağı tanıyor. Özellikle emekli olan vatandaşların maaşlarını Türkiye İş Bankası üzerinden alması halinde oldukça kolay kredi veren bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, borcu olan vatandaşların da ilk adresi oluyor. Sadece T.C. kimlik numarası ile başvuruları alan Türkiye İş Bankası, kredi başvurularını; İşCep mobil uygulaması, internet bankacılığı, kısa mesaj, telefon bankacılığı, şubeler ve ATM’ler aracılığıyla alıyor. İhtiyaç kredi paketlerinin pek çoğunda üç ay ödeme yapmama seçeneği sunan Türkiye İş Bankası, vade olarak ise, 36 aya kadar vade seçenekleri sağlıyor.

Denizbank’dan Kredi Çekenden 90 Gün Ödeme Alınmıyor

Özellikle kredi notu düşük olan vatandaşların imdadına yetişmek için yeni bir kredi paketi hazırlamış olan Denizbank, ihtiyaç kredilerinin bazılarında herhangi bir gelir belgesi ya da kredi notu yüksekliği istemiyor. Kredi notuna göre faiz belirleyen Denizbank, kerdi başvurularını; internet bankacılığı, mobil uygulaması, kısa mesaj, şubeler, telefon bankacılığı ve ATM’ler üzerinden alıyor. Bunun yanı sıra bir tık ile kredi başvurusunu mümkün hale getirmiş olan Denizbank, kredi değerlendirme ve onaylama sürecini de oldukça kısaltmış bulunuyor. Bunun yanı sıra geri ödemelerde de oldukça avantajlı fırsatlar sağlayan Denizbank, uzun vade seçeneklerinin yanı sıra üç ay ertelemeli ihtiyaç kredileri de sağlıyor.

İlgili Makaleler