EkonomiGündem

Bu Vadeli Mevduat Hesapları Sizi Zengin Edebilir! 32 Günlük En Yüksek Faiz Veren Banka 2.561 Lira Kazanç Sunuyor!

Vadeli TL mevduat hesaplarına ilgi artmaya devam ediyor. Bir yandan kur korumalı TL mevduat hesapları ile faaliyetlerine devam eden birçok banka, yüksek hoş geldin faiz oranları ile günlük vadeli hesaplarda da vatandaşların beklentilerini karşılıyor. Birikimlerini en kârlı yatırım aracı ile değerlendirmek isteyenlere, 32 günde en iyi kazancı sunana bankalar ise belli oldu. 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları durdurulamıyor.

32 Günde 2.561 Lira Faiz Getirisi Hangi Bankada?

Bankaların vadeli mevduat hesaplarında yüksek kazanç oranlarının görülmesi vatandaşları heyecanlandırdı. Kenardaki birikimlerini 32 günde en iyi oranlarla değerlendirmek isteyenler yüzde 20,5 faiz oranı ile şuan için iki banka üzerinde birikimlerini katlamaya başlayabilecek.

150.000 TL birikim için 32 günlük vadeli hesap açtırmanız halinde, Fibabanka Kiraz Hesap veya Alternatif Bank VOV Hesap ile 2.561 TL net kazanç elde edebilirsiniz. Oturduğunuz yerden sadece bankalarda paranızı tutarak yüksek getiri sağlamanız mümkündür.

Akbank Mevduat Faiz Oranları

Avantajlı Vadeli Mevduat hesabı ile dikkat çeken Akbank, yüzde 18,25 yüksek tanışma faizi ile en yüksek getiriyi veren diğer bankalar arasında ilk sıralarda yer alıyor. 1 yıldan uzun vade için %0 stopaj imkanı da sağlayan Akbank, 32 günlük vadede 150.000 TL mevduat birikimi için 2.280 TL net kazanç sunmayı başarıyor.

Vakıfbank Mevduat Faiz Oranları

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından Vakıfbank, yüzde 17,50 tanışma faizi ile kamu bankaları arasında en yüksek oranlara sahip vadeli hesaplardan birini sunuyor. 32 günlük vadede 150.000 TL mevduat birikimi için Vakıfbank Tanışma Faizi Kampanyası Hesabı ile 2.186 TL net kazanç sunuluyor.

 

İlgili Makaleler