Gündem

Bugün Akaryakıt Alacakların Mutlaka Okuması Gerekiyor! O Karta Sahip Olanlar 500 TL’ye Kadar Bedava Akaryakıt Kazanacak! Sadece…

Bir süredir düşüşe geçmiş olan akaryakıt fiyatları geçtiğimiz gün itibariyle yeniden zamlandı. Bu zam ile birlikte motorinin fiyatı 22 sınırı aşarken; benzini fiyatı 20 TL’yi aştı. Vatandaşın artık cebini yakmaya başlamış olan akaryakıt fiyatları için devreye girmiş olan ING Bank ise, akaryakıt alan müşterilerine TL hediye edeceğini açıkladı.

Kazandıran bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan ING Bank, kredi kartı ile akaryakıt alımı yapan müşterilerine 500 TL’ye kadar varan hediye vereceğini duyurdu. Kampanyasının detaylarını da duyuran ING Bank, kampanyaya nasıl katılım sağlanabileceğini de açıkladı.

ING’ye Söz Veren 500 TL Kazanıyor

Akaryakıt fiyatlarına gelen son zammın ardından müşterilerinin cebini korumak için harekete geçen bankalardan biri olan ING Bank, akaryakıt alımı yapacağına dair söz veren her müşterisine anında 500 TL hediye ediyor. ING Bank’tan bireysel kredi kartına sahip olan tüm müşterilerinin kampanyaya katılım sağlamasının ardından yararlanabileceği bu kampanya kapsamında; 12 ay boyunca akaryakıt alımı yapacağına dair söz veren herkes yararlanabiliyor. ING Mobil içerisinde yer alan “Kampanyalar” kısmından ilgili kampanyayı bularak, “Katıl” sekmesine tıklayan herkesin dahil olabileceği bu kampanya kapsamında, ING Banklıların ilk ay harcama sözünü yerine getirdiği tarih, kampanyanın birinci ayı kabul ediliyor. Ardından 12 ay boyunca verdiği harcama sözünü tutan ING Banklıların 500 TL’ye varan parayı kazanabilmek için yerine getirmesi gereken birtakım şartlar bulunuyor.

ING Bank, Akaryakıt Kampanyası İçin Petrol Ofisi İle Anlaşmaya Gidiyor

Akaryakıt alımı yapan müşterilerine özel bir kampanya hazırlamış olan ING Bank, Petrol Ofisi ile işbirliğine gitmiş bulunuyor. Bu kampanya kapsamında; 12 ay boyunca ING bireysel kredi kartı ile her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapacak olan müşterilerine 500 TL hediye edecek olan ING Bank, söz verdiği tutarı müşterisinin hesabına “PO Aylık Yakıtınız Bizden” açıklaması ile gönderiyor. Müşterilerinin verdiği sözü tutmaması halinde hediye ettiği TL’yi kıyam kıyas usulü ile geri alan ING Bank, taahhüt edilen harcamaları ve harcanmayan kısmını müşterisine borç olarak yansıtıyor. Harcama sözünü 12 ay boyunca yerine getirebilecek olan ING’liler bu kampanya sayesinde aldıkları yakıtın 500 TL’sini bedava getirmiş oluyor. Öte yandan ING Bank’ın yeni kampanyasından yararlanabilmek için akaryakıt alımlarındı anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından gerçekleştirmesi ve ödemeleri de Petrol Ofisi mobil uygulamasında yer alan Öde-Geç sekmesindeki Mobil Öde-Geç bölümünden gerçekleştirmesi gerekiyor.

İlgili Makaleler