Ekonomi

Burgan Bank satılık gayrimenkul ilanları güncellendi! Mersin ilinin iki farklı ilçesinde uygun fiyatlı daire ve dükkan satışları başladı! 19 bin 800 TL yatırmak yeterli!

Döviz kurlarına ve altın fiyatları başta olmak üzere pek çok farklı kategori altında yaşanan olumsuz gelişmeler, yeni dönemin en büyük problemlerinden birisi olan yüksek gayrimenkul fiyatlarını ortaya çıkardı. Geçtiğimiz senenin son günlerinden bu yana zamlanmaya devam eden gayrimenkul fiyatları hem tüketicilerin hem sektör temsilcilerinin hem de ülke ekonomisinin derin bir darbe almalarına yol açtı.

Emlak sektörünün son dönemlerin en büyük durgunluğunu yaşaması, hükümet yetkililerini harekete geçirdi. Bu kapsamda önce düşük faizli konut kredisi kampanyaları geliştirdiklerini duyuran hükümet yetkilileri, borç yükünün altına girmek istemeyen vatandaşlardan bekledikleri talepleri alamayınca yeni bir TOKİ projesi geliştirdi. Şu sıralar kura çekimlerine başlanmış olan TOKİ projesinin konut fiyatlarını da gerileteceği tahmin edilirken fiyatların halen üst seviyelerde olması, projeden yararlanamayan ve bu neden ile bütçeleri dahilinde sahip olabilecekleri gayrimenkulleri araştırmaya devam eden tüketicileri hayal kırıklığına uğrattı.

Tüketicilerin yükselen gayrimenkul fiyatları karşısında mağdur olduklarını fark eden ve hem onların hem de kendi lehine bir karar alarak icralık gayrimenkul satışına başlayan Burgan Bank, bu kapsamda iş birliği yapmış olduğu Intengo platformu üzerinden iki yeni kampanya geliştirdiğini bildirdi.

BURGAN BANK MERSİN SATILIK DAİRE İLANI!

İş birliği yapmış olduğu yasal ihale platformu Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenlemiş olduğunu duyuran Burgan Bank, yeni ihalesi kapsamında Selçuklar Mahallesi Toroslar/ Mersin adresinde bulunan icralık bir daireyi satışa çıkardığını açıkladı. İlgili dairenin soba ile ısındığını belirten Burgan Bank, ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Burgan Bank satışa çıkarmış olduğu icralık dairenin toplam kullanım alanını 156 metrekare olarak açıkladı. Dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirten Burgan Bank, ihale başlangıç bedelini 700 bin TL, ihale katılım bedelini ise 33 bin 40 TL olarak bildirdi.

BURGAN BANK MERSİN SATILIK DÜKKAN İLANI!

Aynı platform üzerinden bir ihale daha düzenlediğini belirten Burgan Bank, bu kez de Mersin’in Akdeniz ilçesinde bulunan 100 metrekarelik bir dükkanı satışa çıkardığını belirtti. Dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 420 bin TL, ihale katılım bedelini ise 19 bin 800 TL olarak açıkladı.

İlgili Makaleler