Gündem

Burgan Bank’tan çıldırtan birinci yıldönümü kampanyası! Çekilişi kazanan bir kişiye BMW marka araç hediye edilecek! Son başvuru tarihi 31 Aralık!

Bir süredir zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde hayatlarını idame ettirmeye çalışan vatandaşlar, gündelik hayatın hemen hemen her alanı için duyurulmuş olan zamlar karşısında hem temel hem de lüks ihtiyaçlarını askıya almak zorunda kaldı.

Geçtiğimiz yılın son çeyreğinden bu zamana yaşanan olumsuz gelişmeler sebebi ile gıdadan tekstile, otomotivden dijital ürünlere kadar birçok farklı kategori altında yüksek oranlı zamlar ile karşılaşan tüketiciler, gündelik hayatlarını idame ettirebilmek ve mevcut birikimleri ile mantıklı bir yatırım yapabilmek adına bankaların güncel kampanyalarını yakın takibe aldı. Bu kapsamda dijital bankacılık kolu olan ON Bank’ın birinci yıldönümüne özel avantajlı bir çekiliş kampanyası geliştirmiş olduğunu duyuran Burgan Bank, farkını ortaya koydu.

BURGAN BANK’TAN ÇEKİLİŞ KAMPANYASI!

Son dönemlerde geliştirmiş olduğu kart kampanyaları ve sunmuş olduğu avantajlı finansman hizmetleri sayesinde müşteri sayısını giderek arttırmaya devam eden Burgan Bank, bu kez de dijital bankacılık kolu olan ON Bank aracılığı ile bir duyuru yayınladı. Dijital bankacılığın giderek daha fazla talep gördüğü şu günlerde kendisini göstermeye başlayan ON Bank’ın kuruluşunun birinci yıldönümüne özel bir çekiliş kampanyası geliştirmiş olduğu bilgisi kaydedildi.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni çekiliş kampanyasını duyuran ON Bank, kampanyası kapsamında bir kişiye 2022 model BMW 1.16 d Sport Line Otomatik hediye edileceğini bildirdi.

ON BANK ARAÇ ÇEKİLİŞ KAMPANYASININ AYRINTILARI!

Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu ON Bank tarafından düzenlenmiş olan araç çekiliş kampanyası, artan araç fiyatlarını karşılama konusunda birikimleri yetersiz kalan tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Yeni bir araç sahibi olmak isteyen tüketiciler, bankanın araç çekiliş kampanyasına nasıl katılım sağlayabileceklerini araştırmaya başladı.

ON Bank araç çekiliş kampanyasının 31 Aralık 2022 tarihine kadar başvurulara açık olduğunu belirtti. Hem yeni hem de mevcut müşterilerin katılımlarına açık olan yeni kampanya kapsamında toplamda 5 çekiliş hakkı kazanılabileceğini ifade eden ON Bank, çekiliş haklarının kazanımlarına ilişkin şu bilgileri sıraladı:

  • ON Bank Mobil veya ON Bank internet bankacılığı sisteminden banka müşterisi olanlar: 1 çekiliş hakkı
  • ON Bank Mobil uygulamasına giriş yapanlar: 1 çekiliş hakkı
  • ON Bank Mobil üzerinden kart başvurusu yapan ve kartı teslim alanlar: 1 çekiliş hakkı
  • ON Bank Mobil üzerinden hesap açanlar: 1 çekiliş hakkı
  • ON Bank Mobil üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verenler: 1 çekiliş hakkı

İlgili Makaleler