Ekonomi

Bursa halkının dikkatine! Vakıfbank Bursa’da daire ve ofis satışına başladı! 4 adet ofis, toplamda 1 milyon 350 bin TL’den satışa sunuldu!

Uzun süredir yükselen grafiklere sahip olan, ara ara düşüşe geçseler de gündelik hayatın akışı içerisinde indirim haberlerinin oldukça az duyulmasına aracılık eden ekonomi piyasaları, özellikle hammadde fiyatlarına ve dolayısı ile de gayrimenkul fiyatlarına etkileri sebebi ile uygun fiyatlı gayrimenkul satışının gerçekleştirilememesine sebep oldu. Bu durum 2022 yılı içerisinde gayrimenkul sahibi olmayı planlayan tüketicileri büyük bir hayal kırıklığına uğratırken sektörden ekmek yiyen diğer vatandaşları ve ülke ekonomisini de önemli ölçüde etkiledi.

Yeni dönemde herhangi bir destek almadan gayrimenkul sahibi olmak resmen bir hayale dönüşmüşken vatandaşların uygun fiyatlı gayrimenkul arayışları bir türlü sonlanmadı. Bir umut bütçeleri dahilinde bir gayrimenkule rastlayabileceklerini düşünen vatandaşlar araştırmalarına devam ederlerken sonunda beklenen haber Vakıfbank’tan geldi. İcralık gayrimenkul satışı yapan kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, bu hizmeti için iş birliği yapmış olduğu Intengo platformu üzerinden iki yeni ihale daha düzenlediğini duyurdu. İlgili ihalelerine konu olan gayrimenkullerin Bursa ilinin farklı bölgelerinde bulunduklarına dikkat çeken kamu bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN SATILIK 4 ADET OFİS!

Kayıhan Mahallesi Hüşeyinbey İş Merkezi Osmangazi / Bursa adresinde bulunan 4 adet ofisin birlikte satışa sunulduğunu belirten Vakıfbank, Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 350 bin TL olarak açıkladı. Ofislerin toplam kullanım alanını 218 metrekare olarak açıklayan banka, ihaleye katılabilmek için Atabulvarı şubesine 67 bin 500 TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini bildirdi.

VAKIFBANK’TAN SATILIK SİTE İÇİ DAİRE!

İş birliği içerisinde olduğu Intengo platformu üzerinden bir ihale daha düzenlediğini duyuran Vakıfbank, yeni ihalesinde site içerisinde bulunan 3+1 genişliğinde bir daireyi satışa çıkardığını bildirdi. Dairenin Bursa İnegöl Elisyum Butik Sitesi adresinde bulunduğunu belirten kamu bankası, dairenin toplam kullanım alanını 133 metrekare olarak açıkladı. Kat kaloriferi sistemi ile ısının daire için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 2 milyon 250 bin TL, bankanın İnegöl şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 112 bin 500 TL olarak açıklandı.

İlgili Makaleler