EkonomiGündem

Buzdolabı, mobilya, televizyon, giyim her ürün için alışveriş kredisi veriliyor! İşte masrafsız ve faizsiz kredi kampanyası

Faizsiz ve masrafsız kredi ile ihtiyaçlarını ertelemeden almak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Beyaz eşyadan elektroniğe, mobilyadan giyim sektörüne kadar her üründe alışveriş yaparken masrafsız kredi kullanılabiliyor. Bankacılık sektöründe geniş bir müşteri kitlesi edinen Fibabanka, masrafsız ve faizsiz alışveriş kredisi kampanyaları ile adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor.

E-ticaret sektörünün önde gelen sitelerinde alışveriş yaparken kredi kullanmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Türkiye bankacılık sektöründe geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Fibabanka masrafsız alışveriş kredisi kampanyasını duyurdu. Buna göre Hepsiburada, Vatan Bilgisayar, İstikbal, N11, Bosch ve Arçelik gibi firmalardan alışveriş yaparken Fibabanka alışveriş kredisi kullanılabilecek.

Fibabanka Faizsiz Alışveriş Kredisi

Hem faizsiz hem de masrafsız olarak sunulan Fibabanka alışveriş kredisine vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Fibabanka resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuru ile vatandaşlar e-ticaret mağazalarından yapacakları alışverişlerde en uygun finansman desteğinden yararlanabilecek. Sayısız teknoloji ve mobilya mağazası dışında internet satış sitelerinde de geçerli olan Fibabanka alışveriş kredisi büyük ilgi görüyor.

Özellikle belirli mağazalardan alışveriş yapacaklar Fibabanka alışveriş kredisi sayesinde bütçelerini yormadan buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi ürünler satın alabiliyor. Evini yenilemek isteyenler de bu kampanyadan yararlanmanın yollarını arıyor. fibabanka tüm müşterilerine Arçelik ve Beko mağazalarında geçerli alışverişler için masrafsız kredi veriyor.

Fibabanka’dan 40 Bin TL Kredi Desteği

İhtiyaçlarını ertelemeden satın almak isteyenler, 3 – 15 ay vade seçenekleri ile 250 TL’den 40 bin TL’ye kadar alışveriş kredisi çekebiliyor. Bosch mağazalarındaki alışverişlere özel sigorta bedelsiz olarak 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. Fibabanka alışveriş kampanyasına başvurular en yakın banka şubesinden veya internet bankacılığı kullanılarak tamamlanabiliyor.

İlgili Makaleler