Ekonomi

Cardfinans’tan Bayrama Özel Kampanya! Son Gün 31 Temmuz!

Cardfinans’ tan bayrama özel alışveriş kampanyası başladı. Cardfinans, müşterilerinin internet üzerinden yapacakları 150 TL ve üzeri her alışverişte toplam 50 TL değerinde para puan kazandıran kampanya başlattıklarını duyurdu. Ayrıca kampanyanın 16-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında geçerli olması bayram döneminde alışveriş yapacakların yüzünü güldürdü.

Kampanya detayları

Elektrik, Doğalgaz, Fuel Oil,Su, Temizlik, Kıymetli Taşlar ve Madenler, Saatler ve Mücevherat, Mücevher, Kol Saati, Saat ve Gümüş Takı Dükkanları, Doğrudan Pazarlama- Sigorta Hizmetleri, Doğrudan Pazarlama-Seyahatle İlgili Hizmetler, Sigorta Satışı, Sigortalama ve Primler, Mahkeme Masrafları – Nafaka ve Çocuk Yardımı, Para Cezaları, Kefalet ve Senet Ödemeleri, Vergi Ödemeleri, Kamu Hizmetleri, Posta Hizmetleri-Sadece Devlet Yönetimindeki, Kamu İşlemleri harcamaları kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya, bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan harcama yapmadan önce ETICARET yazıp 2273’e SMS göndererek, Çağrı Merkezimizden, ATM’lerimizden ya da QNB Mobil’den kayıt olabilirsiniz. 2273’e gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’lar 31 Ağustos 2021’ye kadar kullanılabilecektir.
Bir müşteri kampanyadan, sahip olduğu farklı QNB Finansbank bireysel kredi kartları ile yararlanabilecek olup, tüm bu kartlar ile toplamda en fazla 50 TL değerinde ParaPuan kazanılabilecektir.

Enparacom ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartlarınızla yapacağınız harcamalar kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kapsamında ek kartlarla yapılan harcamalardan kazanılan ParaPuan’lar, asıl kart sahibinin kampanyaya dâhil olduğu kartına yüklenecektir.

Aynı gün aynı işyerinde yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanya kapsamında ödül kazanır.
Her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılım gösterebilir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuanlar geri alınır. ParaPuanlar harcanmış ise, ilgili tutar harcama yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılır.

İlgili Makaleler