Gündem

Çektikleri Kredileri Geri Ödemek İstemeyen Vatandaşlar İçin Yeni Formül Kapıda; Bu Bankalara Gelenler Borçlarından Temelli Kurtuluyor!

Acil nakit ihtiyaçlarında vatandaşların imdadına hızla yetişen bankalar, birbiri içerisine girdiği rekabetten de müşterilerinin karlı çıkması için çeşitli kredi paketleri oluşturmaya başlamış bulunuyor. Özellikle 2022 yılına geri ödemesiz kredi paketleriyle adım atan bankalar, avantajlı olan bu kredi paketlerinin detaylarını da açıklamış bulunuyor.

Vatandaşların kredi çekimlerinde en çok zorlandıkları kısımlar geri ödemeler oluyor. Bu zorlu birazcık olsun hafifletmek ve vatandaşa rahat bir nefes aldırmak için harekete geçen Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası ve QNB Finansbank, ertelemeli kredi seçeneklerini nakde ihtiyacı olan müşterileri için hazırlamış bulunuyor.

2022 Yılı Ertelemeli İhtiyaç Kredileri İle Başladı

Özellikle pandeminin ekonomiye getirdiği olumsu etkilerinin ardından her an nakit sıkışıklığına ihtiyacı olan vatandaşlar, en uygun kredi avantajlarından yararlanmak için esnek geri ödeme sunan kredi paketlerine yönelmeye başlıyor. O kredi paketlerinden birini geçtiğimiz gün müşterileriyle buluşturan Garanti BBVA, 2022 yılında ertelemeli ihtiyaç krediyse dikkatleri üzerine çekmiş bulunuyor. Tam 90 gün boyunca herhangi bir geri ödeme almayan Garanti BBVA, toplamda 36 ay vade ve yüzde 2,60 faiz oranıyla nakde ihtiyacı olan müşterilerine ihtiyaç kredisi sunuyor. Öte yandan Yapı Kredi Bankası ve QNB Finansbank da üç ay geri ödemesiz kredi paketlerini aktif hale getirmiş bulunuyor.

Ertelemeli İhtiyaç Kredilerinde 90 Gün Geri Ödeme Yok

Ertelemeli olarak vatandaşlara sağlanan kredilerin en büyük avantajı, vatandaşların talep etmesi halinde geri ödemelerin ilk üç ayını gerçekleştirmemesi oluyor. Bu kapsamda; 90 gün geri ödemesi olmayan kredi sunan bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası, nakit sıkışıklığı olan müşterilerine özel olarak 36 aya varan vade seçenekleriyle ihtiyaç kredisi sunuyor. Bu ihtiyaç kredilerinden ilk üç ay geri ödeme talep etmeyen Yapı Kredi Bankası, faiz oranı olarak ise, yüzde 2,94’ü kullanıyor. Avantajlı kredi paketleri ile dikkat çeken bankalardan biri olan QNB Finansbank da geri ödemesiz krediler kervanına bir paket ile katılmış bulunuyor. Üç ay boyunca ihtiyaç kredisi çeken müşterilerinden herhangi bir ödeme talep etmeyen QNB Finansbank, yüzde 1,79 oranından verdiği ihtiyaç kredisinde vade seçeneği olaraksa 36 ayı üst limit koyuyor.

 

İlgili Makaleler