Magazin

Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri’sine Bu Kez Hiç Beklenmedik Bir İsimden Eleştiri Geldi! Cem Yılmaz Adeta Yıkıldı! O İsim…

Sinema tarihine inanılmaz işler kazandıran komedyenlerden biri olan Cem Yılmaz, bu kez de bir diziye imza attı. Çekimleri Eylül ayından bu yana devam eden Erşan Kuneri ile seyircini buluşturan Cem Yılmaz, ikinci sezon için tarih verdi.

Komedi denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Cem Yılmaz’ın son yapımı Erşan Kuneri, fazla küfür ve argo içerikli bulunması nedeniyle pek çok ünlü isim tarafından eleştirildi. Son gelen eleştiri ise öyle bir isimden geldi ki, Cem Yılmaz kendisi bile paylaştı.

Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri’sine Eleştiri Yağdı

Bir süredir merak ile beklenilen Erşan Kuneri isimli Cem Yılmaz dizisi, 13 Mayıs 2022 tarihinde Netflix aracılığıyla seyirci karşısına çıktı. Erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri’nin 80’lerdeki hikayesini konu alan Erşan Kuneri isimli dizi, 8 bölüm şeklinde birinci sezon olarak yayınlandı. Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri olarak seyirci karşısına çıktığı Erşan Kuneri isimli yapımda Zafer Algöz, Muammer Rado’yu; Ezgi Mola, Alev Alev’i; Çağlar Çorumlu, Altın Oran’ı; Merve Dizdar, Feride Orhun’u; Nilperi Şahinkaya Seyyal Par’ı; Uraz Kaygılaroğlu, İbrahim Tumtum’u; Bülent Şakrak, Ayhun Uşuk’u; İbrahim Selim, Melkan Orsay’ı; Necip Memili, Ameen Faryadi’yi; Can Yılmaz ise Eryetiş’i canlandırdı. Her bölümünde farklı bir filme imza atarak, Türk ve yabancı sinemasını mizahi bir dille eleştiren Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisi içerisinde; Kuru Murad, Ebenin Avı, Kooperatif Kemal, Kötü Mal, Faqbâdi, Blue Box, Er-Man ve Doyamadım isimli filmleri de dizi aracılığıyla seyircisine ulaştırdı. İkinci sezonunun 23 Mayıs 2022 tarihinde gelmesinin beklendiği Erşan Kuneri, küfür içermesi nedeniyle birçok ünlü isim tarafından eleştirildi.

Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri’sine Bir Eleştiri De Oğlundan

Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin yeni sezonu için geri sayım başlamışken, diziye bir eleştiri de Cem Yılmaz’ın oğlu 9 yaşındaki Kemal Yılmaz’dan geldi. Babasının dizisine ilişkin bir video çeken Kemal Yılmaz, çektiği videoda; “18 yaşından küçükler izlememeli. Küfürlü ve kanlı olduğu için kötü şeyler yaptırabilir bilinçaltında” ifadelerini kullandı. Ardından yaşıtlarına tavsiyede de bulunan Kemal Yılmaz; “İngilizce izledim ve bir problem görmedim” dedi. Bu videoyu kendi hesabından paylaşan Cem Yılmaz ise, videonun üzerine; “Kamu Spotu” notunu düştü.

İlgili Makaleler