Gündem

Cep Telefonu Alacakların Fırsat Ayağına Kadar Geldi; Ayda Sadece 416 TL’ye Herkes iPhone Alabilecek! Sadece O Mağazalarda Geçerli Olacak!

Müşterilerinin teknoloji ulaşımını desteklemek ve yapacakları teknoloji alışverişlerini avantajlı bir şekilde taksitlendirebilmek için düğmeye basan Fibabanka, 2022 yılında da alışveriş kredisi vermeye devam ediyor. Bu kez Vatan Bilgisayar ile bir iş birliği protokolü imzalamış olan Fibabanka, bu markanın mağazalarından alınacak olan bilgisayar, tablet, telefon gibi çeşitli elektronik ürünlerini ödüyor.

Müşterisi adına Vatan mağazasına ödeme gerçekleştiren Fibabanka, verdiği alışveriş kredisini müşterisinden taksitlerle geri alıyor. Bu sayede cüzi ödemeler ile elektronik ihtiyaçlarını karşılamış olan Fibabanka, ihtiyaçların ertelenmesinin önüne geçiyor. Üstelik Fibabanka’nın sağladığı bazı alışveriş kredileri herhangi bir faiz de almıyor.

Fibabanka ile Vatan El Ele Veriyor

3 aydan 24 aya kadar taksitli ve faizsiz alışveriş kredi fırsatları sunan Fibabanka, bu kredileri hem Vatan Bilgisayar mağazalarından hem de vatanbilgisayar.com’dan yapılan alışverişlerde kullandırıyor. Bu alışveriş kredisine hem SMS ile hem de online olarak başvuruları kabul eden Fibabanka, VATAN yazıp aralarında bir boşluk bırakarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası ve doğum tarihini GGAAYYYY şeklinde yazarak 3422’ye SMS gönderen vatandaşlara anında alışveriş kredisi sağlıyor. Bunun yanı sıra vatanbilgisayar.com’dan satın alınan ürünün ödeme penceresinde yer alan “Fibabanka Kredisi ile Öde” seçeneğini seçen vatandaşlar da elektronik ihtiyaçlarına oldukça cazip ödemeler ile kavuşabiliyor.

Fibabanka Müşterisi Olmayanlar Da Bu Krediden Yararlanabiliyor

Alışveriş kredilerini banka müşterisi olmayan vatandaşlara da sağlayan Fibabanka, yine aynı adımlar ile kredi başvurusunu gerçekleştiren vatandaşlara anında dönüş yapıyor. Kredisi onaylanan vatandaşları Fibabanka Mobil uygulamasını indirmeye yönlendiren Fibabanka görüntülü bankacılık hizmeti ile kişiyi anında banka müşterisi yaptıktan sonra, onaylanan kredi tutarını yeni müşterisinin hesabına aktarıyor. Kredi tutarlarına dair de detaylı bir açıklama gerçekleştirmiş olan Fibabanka; bilgisayar ve 5.000 TL’ye kadar cep telefonu alımlarında 12 ay taksitli faizsiz kredi seçenekleri sunuyor. 5.000 TL üzeri cep telefonu alımlarında 3 ay taksitli faizsiz kredi seçenekleri sağlayan Fibabanka, tablet alımlarında ise bu taksitlendirmeyi 6 ay olarak sınırlandırıyor. Öte yandan Fibabanka’nın avantajlı alışveriş kredisinden Vatan Bilgisayar’a fiziki olarak giden vatandaşlar da orada başvuru yaparak, yararlanabiliyor.

İlgili Makaleler