Gündem

CepteTEB’ten dijital platform kullanıcılarına indirim kampanyası! 360 TL’ye kadar ücretsiz harcama fırsatı! Hemen başvur, fırsatı kaçırma!

Giderek gelişen ve abone sayılarını da bu oranda arttıran dijital platformlar, her kesimden ve her yaştan tüketicinin birincil zevkleri arasında yer almayı başardı. Özellikle aynı içeriklere sahip TV projelerinden sıkılan tüketiciler için bir çıkış kapısını aralayan dijital platformlar, son dönemlerde artan popülerlikleri nedeni ile de resmen bir rekabet ortamının içerisinde yer alarak kendilerini daha çok geliştirmek adına birbirlerinden farklı içerikler üretmeye başladı.

Dijital platformların popülerliklerinin giderek arttığı şu günlerde diğer kurumlar da bu popülerlikten kendi paylarına düşeni alabilmek adına işletme politikaları kapsamında özel kampanyalar geliştirmeye başladı. Bu kapsamda son kampanya haberini veren kurumlardan birisi de Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolu olarak faaliyet gösteren CepteTEB oldu.

Kurulduğu günden bu yana şubesiz banka olarak hizmet veriyor olmasından ötürü elde etmiş olduğu karı tüketiciler ile paylaşabilmek adına pek çok kategori altında avantajlı kampanyalar geliştirme gayreti içerisinde olan CepteTEB, bu kapsamda yeni bir kampanya daha geliştirmiş olduğunu duyurdu. Yeni kampanyası çerçevesinde mevcut müşterilerine seslenen dijital banka, dijital platformlarda geçerli olan avantajlarının ayrıntılarını tüketiciler ile paylaştı.

CEPTETEB DİJİTAL PLATFORM KAMPANYASI EKİM 2022

Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolu olan CepteTEB, ekim ayına girilmesi ile birlikte mevcut kampanyalarının arasına bir yenisini daha eklemiş olduğunu duyurdu. Yeni kampanyası kapsamında dijital platform kullanıcısı mevcut müşterilerine seslenen banka, kampanya ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

CepteTEB, 31 Aralık 2022 tarihine kadar başvurulara açık olan yeni dijital platform kampanyası kapsamında pek çok platform için CepteTEB kredi kartı veya CepteTEB dijital kart aracılığı ile yapılacak olan harcamalara aylık 30 TL, yıllık ise toplamda 360 TL’ye kadar indirim fırsatı sunacağını açıkladı.

CEPTETEB DİJİTAL PLATFORM KAMPANYASININ AYRINTILARI

Aylık harcamaların yüzde 50’sine kadar destek vereceğini belirten CepteTEB, yeni kampanyasının geçerli olduğu dijital platformları şu şekilde sıraladı:

S Sport Plus, XBOX, Bein Connect, Blu TV, LinkedIn, GoDaddy, Deezer, YouTube Premium, Spotify, Fizy, Microsoft Store, Gain, Google Play, Netflix, iTunes, Apple Music, App Store.

İlgili Makaleler