Gündem

Çok Önemli Karar Verildi ! Kısıtlama Getirildi

Corona virüsü salgını döneminde İl Valilikleri tarafından çeşitli kısıtlama kararları alınıyor. Bu bağlamda yapılan açıklamada yeni bir kısıtlama kararı alındığı belirtildi.

Bartın valiliği tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada düğün, nişan ve kına gibi çeşitli etkinlere süre kısıtlaması getirildiği belirtildi. Ayrıca söz konusu açıklamada ev izolasyonuna uymayan bölgelerde de karantina uygulamasının yeninden başlayacağı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Bartın Valiliği tarafından yapılan açıklamanın devamında İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından yeni kararların alındığı belirtilerek salgının yayılmasını önlemek adına bir takım yeni kararların uygulanacağı kamuoyu ile paylaşıldı.

YAPILAN AÇIKLAMA

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İlimiz genelinde ev izolasyonuna tabi vatandaşların takip ve denetimlerinin sorumlu kuruluşlarca hassasiyetle yapılmasına karar verildi. Ev izolasyonuna riayet etmeyenler için yurtlarda karantina uygulamasının yeniden başlatılacaktır. Usulüne göre alınan, ilan ve tebliğ edilen bu kararların uygulanmasında ihmal ve kusuru görülenlerin, TCK’nin ilgili maddeleri gereğince cezalandırılmasına karar verilmiştir”

İlgili Makaleler