Gündem

Corona Virüsü İçin Sevindiren Haber Geldi ! Hızlı Tanı Kitinin Geleceği Tarih Belli Oldu

Corona virüsü ile mücadele kapsamında kullanılacak olan hızlı tanı kitlerinin Çin Halk Cumhuriyetinden Türkiye'ye getirilmesi ile ilgili planlanan tarihin belli olduğu ifade edildi.

Corona virüsü ile mücadele kapsamında hızlı tanı kitinin ülkemize ne zaman geleceğine ilişkin tarih belli oldu Hızlı tanı kitleri kısa sürede çok daha fazla kişiye test yapılmasında etkin rol oynayacak. Dünya çapında etkisini sürdüren ve son dönemde Türkiye’de de de etkili olan corona virüsü tespitinde kullanılacak Çin’de geliştirilen hızlı tanı kitleri Şanghay’dan İstanbul’a getirilecek.

TARİH BELLİ OLDU

Turkish Cargo’nun geniş gövde kargo uçaklarıyla taşıyacağı hızlı tanı kitlerinin ülkemize 23 Mart 2020 tarih itibariyle getirilmesi planlanıyor.

Hızlı Tanı Kiti İçin Tarih Belli Oldu
Hızlı Tanı Kiti İçin Tarih Belli Oldu

ilk etapta yarım ton ağırılığına denk gelecek kitler, Türkiye’deki vaka tespitinde daha hızlı sonuç almak için değerlendirilecek.

Turkish Cargo’nun Boeing 777 tipi dev kargo uçağının, Çin yerel saati ile 21 Mart gece yarısı TK 6483 seferi ile içinde hızlı tanı kiti ve ekstra diğer kitlerle beraber havalanması planlandı.

Tarih belli olurken bir değişiklik olmaması halinde uçak 23 Mart Pazartesi günü Atatürk Havalimanına iniş yapacak.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir