Gündem

Corona virüsü salgınının son bulması için tüm camilerde dua edilecek!

Çin’de ortaya çıkan corona virüsü salgınının Türkiye’ye ilk sıçramasından bu yana vaka sayılarında artış yaşanmaya başlandı. Yetkililer virüs salgınını durdurmak amacıyla aldıkları tedbirleri arttırmaya başladılar. Diyanetin de corona virüsüne ilişkin açıklamaları devam ediyor. Son olarak Diyanet işleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, vatandaşları evde kalmaya ve dua etmeye davet etti. Corona virüsünün son bulması için yatsı ezanı sonrası tüm camilerde dua edilecek

Corona virüsü (Covid-19) salgınında devlet yetkilileri tarafından “evde kalın” çağrıları yapılmaya devam ediliyor. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkma yasağına uyması gerektiği bildiriliyor. Diyanet virüs salgınına karşı tedbir uygulamaları kapsamında camilerde namaz kılmanın geçici süreliğine yasaklandığını duyurmuştu.

Vatandaşlar duaya davet edildi

Ülkemizde salgınına karşı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından twitter hesabından yeni bir açıklama daha yaptı. “Evde kalın “ çağrısını yenileyen Erbaş, vatandaşları birlikte dua etmeye davet etti. Corona virüsünün son bulması için yarından itibaren tüm camilerde dua edilecek.

İşte Diyanet işleri Başkanı’nın twitter üzerinden yaptığı o paylaşım:

KOVID-19 salgınının bir an önce son bulması ve hastalarımızın şifaya kavuşmaları niyazıyla yarından itibaren yatsı ezanı sonrası tüm camilerimizden dua sesleri yükselecektir. Vatandaşlarımızı evde kalmaya, tedbirlere hassasiyetle uymaya ve tek yürek olup dua etmeye davet ediyorum.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir