Gündem

Corona virüsü yüzünden okullar tatil olacak mı? Bakan Koca açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Corona Virüsü nedeniyle Türkiye'de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili soruya cevap verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımıyla corona virüs toplantısı yapıldı. Bakanlar kamuoyunu bilgilendirmek için basına açıklama yaptı. Üç Bakanın basın toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili soruya cevap verdi.

İlerleyen günlerde belli olacak

Bakan Koca açıklamasında,” Okulların tatil edilmesi bugün gündemimize gelmedi  ve ilerleyen günlerde böyle bir tedbir gerekirse alınacak” ifadelerini kullandı.

Bakan Koca’nın corona virüsü ile ilgili diğer açıklamaları:

Avrupa ile ilgili tereddütlerimiz doğru çıktı

Devlet yönetimimiz bilgiyi kamuoyuna vermekte tereddüt etmemiştir. Hayatın maddi tarafları anında ikinci plana konmuştur. Süreç içinde sizlerle bu şekilde başka buluşmalarımız olması kuvvetle muhtemeldir. Bundan sonra her buluşma, bilgi paylaşımı dün gece ve öncesindeki süreçten farklı olmayacaktır. Yeni Corona Virüs ve diğer virüslere karşı antibiyotikler etkili değildir.
Sorun küresel, mücadelemiz ulusal. Bu ulusal mücadelenin güçlü bir aktörünün medya olacağına inandığımı söylemek istiyorum.

Salgının Avrupa’daki durumu bizi dün akşamki tabloyla karşı karşıya bırakmakla büyük ihtimalle yetinmeyecektir, risk ciddidir’

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir