EğitimGündemKamu Haberleri

Corona Virüsünden Dolayı Okullar Tatil Edilecek Mi? Bakan Selçuk’tan Açıklama Geldi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk açıklamalarında okulların tatil edilip edilmemesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Corona virüsü Bilim Kurulu Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek ve toplantı 13:30’da başlayacak.

OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

Konu ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada 3 bakanın katılımıyla Bilkent Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek toplantının ardından saat 16.30’da basın açıklaması yapılacağı ifade edildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da bir açıklama yaptı. Bakan Selçuk açıklamalarında corona virüsü nedeniyle Türkiye’de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili olarak ortak açıklama yapılacağını ifade etti.

Ayrıntılar geldikçe okuyucularımızla paylaşacağız…

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir