Gündem

Corona Virüsünü Bulaştıran İlk Kişi Ortaya Çıktı ! Af Diledi

Ukrayna’da corona virüsünün ilk görüldüğü yerlerden Çernovtsi ilindeki insanlara virüsü bulaştırdığı iddia edilen kadın af diledi.

Ukrayna’nın güneybatısında Romanya ve Moldova sınırında yer alan Çernotvtsi ilinin Kolenkovtsi köyünden Yelizaveta isimli bir kadın, çalışmak için gittiği İtalya’dan köyüne dönüşünde kendisini karantinaya almadı ve bundan dolayı tüm köye corona virüsünü bulaştırmak ile suçlanıyordu.

Halen giriş çıkışların yasaklandığı köyde, çok sayıda kişi koronavirüs nedeniyle hastanede bulunuyor.

“ÇOCUKLARIMA VE TORUNLARIMA DOKUNMAYIN”

Köylülerden kadına yoğun tepki geliyor. Bu tepkilerin üzerine kadın evinin yakılacağı tehditleriyle karşılaşması üzerine, bütün köy halkından özür diledi. Kadın corona virüsü hastalığını atlattığını ve ve bir daha İtalya’ya gitmeyeceğini ifade ederek şöyle konuştu:

“Hayatımda çocuklarım ve torunlarımdan daha değerli bir şey yok. Beni öldürün, kesin, doğrayın ama yalvarırım çocuklarıma ve torunlarıma dokunmayın”

Hastanedeki tedavisinin sona erdiğini ve iyileşerek köye döndüğünü söyleyen kadın, diğer taraftan köyde kendisine karşı oluşan tepki nedeniyle ekmek almak için bile evden çıkamadığını, kapının önüne çıkmaktan bile korktuğunu ifade etti.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir