Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahreden Haberi Duyurdu: Libya’da Şehitlerimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında kahreden haberi duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına göre Libya'da şehitlerimiz var...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde İzmir’de çeşitli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın buradaki açıklamalarına göre Libya’da şehitlerimiz var.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ni daha şimdiden başkentimizin, Ankara’mızın sembolleri arasına yerleştirdik. Ankara’ya muhakkak gelin.

Bizim siyasetimiz eser siyasetidir, laf değil. 40 yıllık siyasi hayatımızın hiçbir döneminde istismar peşinde koşmadık. Milletimizin huzuruna daima eserlerimizle, ülkemize ve şehirlerimize kazandırdığımız hizmetlerle çıktık.

Bunun son örneği geçen hafta Yalova’da ortaya çıkarıldı. Yalova halkına hizmet olarak verilmesi gereken milyonlarca lira CHP idareciler tarafından talan edildi. Yaşanan bu skandal karşısında CHP Genel Merkezi’nden bir tane yetkili çıkıp da açıklama yapmadı, milletten özür dilemedi. Bay Kemal grup toplantısında saman dahil her konudan bahsediyor. Fakat yoldaşlarının Yalova Belediyesi’nde kurduğu rüşvet çiftliğinden tek kelime bile bahsetmiyor.

Libya'da Şehitlerimiz Var
Libya’da Şehitlerimiz Var
“ŞEHİTLERİMİZ VAR”

Libya’nın meşru Başbakanı ile yönetimiyle masaya oturduk, imzaları attık. Biz gayrimeşru Hafter’e karşı, ücretli, lejyoner Hafter’e karşı biz orada yönetici, kahraman askerlerimiz ve Suriye Milli Ordusu’ndan ekiplerimizle beraber oradayız. Mücadeleyi orda sürdürüyorlar. Tabii birkaç tane şehitlerimiz var. Ama birkaç tane şehidimizin karşılığında da 100’e yakın orada, o lejyonerlerden etkisiz hale getirdik. Kardeşlerim, şunu hiçbir zaman unutmayacağız; Şehitler tepesi boş kalmayacak.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir