Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Müjdeyi Duyurmuştu: O Ödemeler Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında Yüksek öğrenim öğrencilerinin kredi ve burs ödemelerini bayram öncesi tamamlayacaklarını belirtmişti. Bunun üzerine Bakan Kasapoğlu açıklamalarında ödemelerin bugün itibari ile başladığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı açıklamalarında müjdeli haberi vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında Yüksek öğrenim öğrencilerinin kredi ve burs ödemelerini bayram öncesi tamamlayacaklarını belirtmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Yüksek öğrenim öğrencilerimizin kredi ve burs ödemelerini bayram öncesi tamamlayacağız. 1 milyon 55 bin öğrencimize 603 milyon liranın üzerinde ödeme yapacağız. Hey gidi günler hey! Memurunun maaşını ödeyemeyen kişiler vardı biliyorsunuz, bunlar şimdi muhalefette.”

ÖDEMELER BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise bugün çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu açıklamalarında yükseköğrenim öğrencilerine müjdeli haberi vererek Ağustos ayı burs ve kredi ödemelerinin 28 Temmuz bugün itibarıyla başladığını vurguladı.

ÖDEMELER NEREDEN ALINACAK?

Kredi ve burs ödemelerini almak isteyen öğrenciler, KYK’nın anlaşmalı olduğu Ziraat Bankası üzerinden ücretleri alabilmektedir. KYK ödemeleri Ziraat Bankası ATM’lerinden de alınabiliyor.

İlgili Makaleler