Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü ! İşte Öne Çıkanlar

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun tarafından bir açıklama yapıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki telefon görüşmesindeki öne çıkanlar belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya lideri Putin telefonla görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme hakkında Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov bir açıklama yaptı ve “Rusya ve Türkiye koordinasyonu sürdürmeye hazır. İki lider İdlib’deki anlaşmaların uygulanmasını görüştü” dedi.

GÖRÜŞME YAPILDI

Bunun yanı sıra Türkiye ve Rusya arasında İdlib konusundaki heyetler arası görüşmelerin Dışişleri Bakanlığında bugün devam edeceği belirtilirken İletişim Başkanı Fahrettin Altun da bir açıklama yaptı. Altun açıklamalarında “İki liderin en kısa sürede yüz yüze görüşmeleri kararlaştırıldı.” ifadelerine yer verdi.

Kremlin tarafından da aynı açıklama yapılarak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak başsağlığı dilediği belirtildi. Liderlerin görüşmede İdlib’de yaşanan süreci ve saldırıya ilişkin bilgileri de paylaştığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefon Görüşmesi

Cumhurbaşkanlığı tarafından gerçekleştirilen telefon görüşmesine ilişkin şu açıklamalar yapıldı:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Putin’le telefon görüşmesinde iki liderin en kısa sürede yüz yüze görüşmeleri kararlaştırıldı.”

Bu görüşmeler kapsamında herhangi bir gelişme olduğunda okuyucularımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir