Personel Alımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TOGG istihdam müjdesini verdi! TOGG’da çalışmak için başvuru şartları nelerdir?

Bugün yerli otomobil üretimi için Bursa Gemlik’te tahsis edilen arazide inşaata başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da inşaata başlama törenine katılım gösterildi. TOGG resmi sitesinde ise iş başvuruları için ekran açıldı. Peki, TOGG’da çalışmak için başvuru şartları nelerdir?

Bugün Türkiye’nin Otomobili’nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni düzenlendi. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, fabrika alanında 4 binin üzerinde vatandaşın istihdam edileceğini, dolaylı istihdam da düşünüldüğünde bu sayının çok daha fazla olacağını ifade etti. TOGG ise resmi sitesi üzerinden iş başvurularını alıyor. Peki, TOGG’da çalışmak için başvuru şartları nelerdir?

TOGG’da Çalışmak İçin Gereken Özellikler:

TOGG sitesinden personel profiline ilişkin açıklamasında, “TOGG’da kişilerin geçmiş başarı ve teknik yetkinlikleri kadar geleceği yönlendirme potansiyellerine de önem veririz. Ekibimiz sürekli öğrenme hevesine sahip, duygusal yönden istikrarlı, entelektüel kapasitesi yüksek, kişiler arası etkileşimde başarılı, cesur ve girişimci bireylerden oluşur.

Hayattaki amaçlarımızla TOGG’da yaptığımız iş arasında çok güçlü bir anlam bağı vardır ve bu nedenle işimize tutkuyla sarılırız. Kararların şekillenmesinde, hiyerarşiden çok argümanların güçlülüğü ve ikna ediciliği bizim için önem taşır. Herkesin sorumluluk almasını ve yeni fikirler geliştirmesini bekleriz; başarımızı da bu şekilde değerlendiririz.

Bu özelliklere sahipseniz ve birlikte yorulmadan aynı hedefe koşmak istiyorsanız, sizleri aramıza bekliyoruz!” ifadelerini kullandı.

TOGG Genel Başvuru Şartları:

Saygın bir üniversiteden Endüstriyel, Mekanik veya ilgili Mühendislik derecesi ve / veya Yüksek Lisans derecesi
İşletme, İnsan Kaynakları veya ilgili alanda lisans derecesi veya eşdeğer deneyim

Otomotiv sektöründe Ar-Ge, Üretim, Tedarik Zinciri veya Satın Alma rolleri için deneyim

Güçlü analitik ve problem çözme becerileri

Güçlü öz motivasyon, yeni fikirleri tanıtma, bunları ekiple paylaşma ve birlikte daha da geliştirme yeteneği

Disiplinler arası takımlarda bölümler arası süreçleri anlama ve geliştirme becerisi

İngilizce mükemmel yazılı ve sözlü iletişim becerileri

Yurtdışında ve küresel bir ekiple çalışabilme

İş Başvurusu Ekranı İçin Tıklayınız.

 

İlgili Makaleler