EğitimGündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeniden Açılması İçin Tarih Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısının ardından çok önemli açıklamalarda bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında yeniden açılış için tarih verdi.

2020 yılında okulların ne zaman açılacağına dair konu en çok merak edilen konular arasında yer alıyordu. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı açıklamalarında akıllardaki soru işaretini giderdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamala okulların açılacağı tarihi belirtti.

YAZ TATİLİNDE OKULLAR AÇIK OLACAK MI?

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında yaz tatilinde okulların açık olup olmayacağı hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında “Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı eğitim öğretim yılını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Yeni eğitim öğretim yılı önümüzdeki Eylül ayında başlayacaktır.” ifadelerine yer verdi.

BAKAN SELÇUK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

11 Mayıs’ta AVM’ler ile berber ve kuaförlerin açılmasının ardından sonraki adımlar içinde okulların ne zaman açılacağı konusu merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise aşağıdaki açıklamayı yaparak tarihin belirsizliğini ifade etmişti:

“Normalleşme süreci planlandığı şekliyle devam ederse 1 Haziran’da okullar açılabilir” mesajı vermesiyle Haziran için beklenti oluştu. Ancak bu planlanmış resmiyet kazanmış bir tarih değil. Zira Bakan Selçuk bu hafta içi yaptığı açıklamada “Okullar ne zaman açılacak sorusunun şu an tek bir cevabı var: Çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için en güvenli zamanda, en güvenli şekilde açılacak. Bu tarihi ve uygulama şeklini de bize bilimsel veriler söyleyecek”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler