Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni müjde duyurusu: Cumartesi günü açıklanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda yeni bir müjdenin daha duyurusu yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin olarak, İnşallah cumartesi günü Fatih sondaj gemimize giderek çalışmaları yerinde inceleyecek ve yeni rezerv miktarını açıklayacağız.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda Karadeniz’de 320 milyar küp doğal gaz bulunduğunu duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün , TBMM Grup Toplantısı’nda yeni bir müjde açıklaması daha yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda cumartesi günü yeni keşfedilen doğal gaz rezerv miktarının duyurulacağı bildirildi.
Erdoğan konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı:

Kanuni bakım çalışmalarının bitmesinin ardından Karadeniz’deki görevi için yola çıkacak. Kanuni gemimizin faaliyetlerinden de inşallah müjdeli haberler bekliyoruz. Fatih’in keşfettiği doğal gaz haberi milletimizi sevince boğmuştur. İnşallah cumartesi günü Fatih sondaj gemimize giderek çalışmaları yerinde inceleyerek yeni rezerv miktarını açıklayacağız. Ülkenin çıkarları ile alakalı konularda muhalefetten biraz vicdan bekliyorum.

Muhalefetten konuşanların hezeyan noktasına ulaşan açıklamalarına gerekli cevap veriliyor. Cumhur İttifakı’nın kaderiyle ülkemizin kaderi artık birleşmiştir. Geniş kapsamlı bir anlayışla teşkilatlarımızı oluşturmalıyız.

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

Milletimizin beklentilerine cevap verecek kanunların hazırlıklarını titizlikle takip ediyoruz. Komisyonlardan Genel Kurul aşamasına kadar Meclisin tüm çalışma safhalarında her birinizden aktif katkı bekliyorum. Öncelikli işimizin yasama olduğunu unutmadan, vaktimizin ve enerjimizin kahir ekseriyetini burada kullanmalıyız.
Ülkemizin karşılaştığı zorluklar ve meydan okumalar karşısında, Meclisimizi tek ses, tek yürek olarak hep yanımızda bulduk. Bu yüce kurumdan aldığımız güçle, yolumuzu kesmeye yönelik saldırıları, hedeflerimize yönelik bir engel olarak görmek yerine, yeni yol ve yöntem arayışlarının fırsatı haline dönüştürdük. Hamdolsun bugüne kadar da birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi muhafaza ederek, engelleri birer birer aşmayı başardık.

Meslek kuruluşlarındaki sorunlar tahammül edilemez seviyeye ulaştı

Türk Tabipleri Birliği başta olmak üzere diğer meslek kuruşlarındaki sorunlar da artık tahammül edilmez seviyeye ulaşmıştır.

Ne zamandan beri terörle iç içe olanlar Tabipler Birliği gibi önemli bir kuruluşun başına geçebiliyor? Bunun adı demokratik bir yaklaşım değildir, bunun adı terör örgütlerinin sivil toplum kuruluşlarına adeta el koyması hadisesidir.

Eğer dünyada insan hakları varsa, demokrasi varsa ve siz de 30 yıldır bu Minsk üçlüsünün içinde bu sorunu çözmekle görevliyseniz yapmanız gereken nedir, oyalama değil, bu müzakereleri bitirip bu toprakları sahiplerine vermektir.

İlgili Makaleler