Gündem

Cumhurbaşkanlığı Corona Virüsü Nedeniyle Yapılan Başvuru Sayısını Açıkladı

Cumhurbaşkanlığı tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada corona virüsü salgını nedeniyle CİMER'e yapılan başvuru sayısı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptığı açıklamalarında corona virüsü salgını nedeniyle CİMER’e (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) yapılan başvuru sayısını belirtti. İletişim Başkanı Fahrettin Altun açıklamalarında 4 bin 415 kişinin başvuru yaptığını belirtti.

Fahrettin Altun açıklamalarının devamında son bir haftada yeni tip korona virüs (Kovid-19) ile ilgili CİMER’e 4 bin 415 başvuru geldiğini ifade etti. Fahrettin Altın bu konu hakkındaki açıklamalarını sosyal medya hesabı aracılığı ile yaptı.

YAPILAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Küresel sorun haline gelen Kovid-19 salgını sonrası duyarlı vatandaşlarımızdan son bir hafta içerisinde salgın ile ilgili tüm kamu kurumlarımızın görev ve yetkisini ilgilendiren konularda CİMER’e 4 bin 415 başvuru gelmiştir.”

İşte o paylaşım:
CİMER'e Yapılan Başvuru Sayısı
CİMER’e Yapılan Başvuru Sayısı

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir