GündemKamu Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sokağa çıkma yasağını konuşacak!

Türkiye’de corona virüsü salgını nedeniyle atılacak adımlar konusunda görüşmeler yapılmaya devam ediliyor. Hükumet yetkilileri tarafından salgının zararlarından korunmak için değişiklikler yapılıyor. Bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak. Toplantıda sokağa çıkma yasağı başta olmak üzere önemli konular masaya yatırılacak.

Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı kabinesi telekonferans yöntemiyle buluşacak. Türkiye’de Covid-19 salgınının olumsuz etkilerinden korunmak ve atılacak stratejik adımlar hakkında değerlendirmeler yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sunum yapacağı toplantıda, sokağa çıkma yasağı, ekonomik tedbirler ve askerlik terhisleri konuşulacak.

Önümüzdeki hafta sonlarına da yasak bekleniyor

Sokağa çıkma yasağının önümüzdeki hafta sonları da uygulanması beklenirken, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da askerlerin terhis ve celp dönemlerinin ertelenmesine ilişkin sunumu yapması ve bu hafta içi bu yönde bir kararın alınması bekleniyor.
Yapılan toplantının ardından Cumhurbaşkanımız Erdoğan alınan kararları bugün yapacağı ulusa sesleniş konuşmasında kamuoyuna aktaracak.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir