Gündem

Cumhurbaşkanlığı ‘sokağa çıkma yasağı’ söylentileri hakkında açıklama yaptı!

Türkiye’de yükselen corona virüsü vakası nedeniyle vatandaşlar sokağa çıkma yasağının uygulanıp uygulanmayacağı merak ediliyordu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun konu hakkında açıklama yaptı. Altun tarafından yapılan açıklamada sokağa çıkma yasağı gibi söylentilerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Corona virüsü salgını tüm dünyada artan hasta ve ölüm sayısıyla devam ediyor. Dün Fransa’dan gelen son haberlere göre ülkede kısıtlı sokağa çıkma yasağı uygulanacağı öğrenildi. Türkiye’de de artan vaka sayılarının ardından vatandaşlar arasında sokağa çıkma yasağının uygulanacağı söylentileri yayılmaya başlandı. Bu söylentilere cevap olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından açıklama yapıldı.

Söylentiler gerçeği yansıtmıyor

İletişim Başkanı Fahrettin Altun twitter üzerinden yapılan açıklamada, “OHAL ilan edileceği, sokağa çıkma yasağı uygulanacağı, seyahat kısıtlaması getirileceği söylentileri gerçeği yansıtmıyor. Cumhurbaşkanımız liderliğindeki bu mücadelede vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliğinin yanında özgürlüklerini de koruma sorumluluğumuz var” dedi. İfadeleri kullanıldı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir