Gündem

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Binlerce Kişiyi İlgilendiren Müjde !

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay yaptığı açıklamalarında br müjde verdi. Salim Atay açıklamalarında kamuda yaygın olarak staj imkanlarının artacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından 10 etaptan oluşan ve ilki Edirne’de, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde ‘yetenekheryerde ile kariyerine bir adım önde başla’ sloganı ile Trakya Kariyer Fuarı organize edildi. Burada yapılan açıklamada müjde verildi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay Trakya Kariyer Fuarı açılışında bir konuşma yaptı ve müjde verdi.

YAPILAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay müjde verdiği açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Kulağınız seste olsun. Hazine ve Maliye Bakanımızdan sözü aldık. Bu yıl inşallah çalışıyoruz, tabi adet çok büyük olacağı için, onun alt yapısını kurmak; adaletle herkesin içine sinecek şekilde, hak edenlere fırsatın sağlandığı bir model üzerinden, kamuda yaygın olarak staj imkanlarını arttırmak üzere çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bunun da haberini muhakkak ki hem medyadan duyarsınız ama yetenek kapısı üzerinden çok daha rahat duyacaksınız. Hepinizin bundan haberi olacak”

Cumhurbaşkanlığı Müjde Verdi
Cumhurbaşkanlığı Müjde Verdi

Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay müjde verdiği açıklamalarının devamında şöyle konuştu:

“Her meslek grubunun sadece mühendislik okuyanların stajlarının zorunlu olduğu bir Türkiye’yi, 21. yüzyılda yeterli görmüyoruz. Üniversite eğitimi alan her genç staj yapabilmeli, yapması gerektiği zaman onun stajını da mühendislik alanında staj yapan gençlerimiz gibi onun sigortası, harçlığı karşılanabilmeli. Tabi ki bu bir finansman gerektiriyor. Onu da temin ettiğimizi düşünüyoruz. İnşallah organizasyonu başarıyla yapıp, sizlere bu yıl içerisinde bu fırsatı sunmak istiyoruz”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir