Gündem

Cüzdanınızda Bu Karttan Varsa Hemen Alışveriş İçin CarrefourSa’ya Koşun! Yapılan Her Alışveriş TL Kazandıracak! Sadece Ramazan’a Özel…

Kredi ve banka kartlarının daha çok kullanılması için her gün bir yeni kampanya düzenleyen bankalar, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte bu kampanyalarının sayılarını daha da artırıyor. Özellikle Ramazan ayında artan gıda ve market harcamalarına yönelik kampanyalarında artış yapan bankalar, müşterilerinin gerçekleştirdiği harcamalara TL değerinde puanlar veriyor. Bu puanlar ise, vatandaşların bir sonraki alışverişlerini indirimli yapmasını ya da alışverişini bedavaya getirmesini sağlıyor.

Ramazan ayına özel olarak geliştirilen market kampanyası artan gıda fiyatları nedeniyle bu sene vatandaşlardan daha yoğun ilgi görüyor. Bu ilgi kapsamında oldukça kazançlı bir kampanya hazırlamış olan Akbank, CarrefourSa ile iş birliğine gidiyor. CarrefourSA’lardan yapılacak olan her alışverişe TL değerinde Chip- Para hediye edecek olan Akbank, Ramazan ayı boyunca geçerli olacak olan kampanyasının tüm detaylarını da paylaşmış bulunuyor.

Akbank’ın CarrefourSA Kampanyası Ramazan’ın Bereketini Artırıyor

Market harcamalarının sıklaştığı şu günlerde müşterilerinin gelir kaybına uğramaması için harekete geçmiş olan Akbank, sadece Axess’e özel 4 Nisan ile 4 Mayıs 2022 tarihleri arasında CarrefourSA’larda ve carrefoursa.com’da tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri ilk alışverişe 25 TL Chip-Para veya 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişeyse 50 TL Chip-Para hediye ediyor. Hediye edilen Chip-Para’lar anında Akbanklıların hesabına aktarılırken; Chip-Para’larını CarrefourSA’larda kullanmak isteyen Akbanklıların kullanımlarını 18 Mayıs 2022 tarihine kadar alışverişlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu tarihten itibaren kullanımı devam eden Chip-Para’lar CarrefourSA’larda değil, Axess üye işyerlerinde geçerli oluyor. Akbank Mobil ya da Akbank internet bankacılığı üzerinden bir tık ile katılım sağlanabilecek olan CarrefourSA kampanyasına SMS ile katılmak isteyen Akbanklıların; “BAHAR” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gerekiyor.

Akbank ile CarrefourSA İş Birliğinden Her Kart Yararlanamıyor

Kampanyadan her kart sahibini yararlandırmayan Akbank, Axess, Wings, Free, Akbank Kart, ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek ve sanal kartları kampanya kapsamına alırken; Bank’O Card Axess kartını kampanya kapsamının dışında bırakmış bulunuyor. Sadece CarrefourSA’larda yapılan alışverişleri kampanya kapsamında değerlendiren Akbank; nakit çekim, EFT veya havale, fon alım ya da satım, BES işlemleri, anlık veya otomatik fatura ödemeleri, SGK ya da vergi ödemeleri ile Chip-Para ile yapılan alışverişleri kampanya kapsamında değerlendirmiyor. Bunun yanı sıra alışverişin ardından iade ya da iptal işlemi gerçekleştirilen Akbanklıların hesabından hediye edilen Chip-Para’lar geri alınıyor..

İlgili Makaleler