Gündem

Daha Önce Covid-19’u Yenen Prof. Dr. İlker Küçük Yaşamını Yitirdi!

Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. İlker Küçük, kalp krizi geçirmesi sonucunda 47 yaşındayken hayata gözlerini yumdu. Prof. Dr. Küçük, daha önce Covid-19’a yakalandığı ancak iyileşerek taburcu edildiği aktarıldı.

İlker Küçük, Uludağ Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nil Küçük ile evliydi ve bir çocukları vardı. Kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Küçük’ün cenazesi, Gemlik’te toprağa verildi.

İNŞALLAH BU SON KAYBIMIZ OLUR

Covid-19’u yendikten sonra kalbi nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. İlker Küçük için, Uludağ Üniversitesi Rektörü Ahmet Saim Kılavuz, sosyal medya hesabından bir baş sağlığı mesajı yayınladı. Kılavuz, “Fen-Edebiyat Fakültemiz Öğretim Üyesi kardeşim Prof. Dr. İlker Küçük’ün tedavi gördüğü hastanede vefatını derin teessürle öğrendim. Allah rahmet etsin. Mekânını Cennet eylesin. Yakınlarına sabır versin. Üniversitemizin başı sağolsun. İnşallah bu son kaybımız olur.” sözlerini dile getirdi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler