Gündem

Denizbank Az Önce Açıkladı; SMS Atan Herkese Kredi Verilecek! Anında 55 Bin TL’ye Kadar İhtiyaç Kredisi İçin Son Gün…

Kira zamlarından elektrik fatura zamlarına kadar yeni yıla eriyen maaşları ile başlamış olan vatandaşlar, biriken borçlarını ödeyebilmek için bir kez daha banka kredilerine yönlenmeye başlıyor. İhtiyaç kredisi vermek için düğmeye basmış olan Denizbank ise, ihtiyaç kredisi çekmek için şubeye gitme devrini kapatıyor.

Her dönem avantajlı faiz oranları ile verdiği ihtiyaç kredileri nedeniyle öne çıkan bankalardan biri olan Denizbank, yeni dönemde ‘Cebimde Kredi’ uygulamasıyla devreye soktuğu bir kredi ile öne çıkıyor. Vatandaşların oturduğu yerden başvuru yapabileceği bu kredi paketi için detayları da açıklamış olan Denizbank, herhangi bir belge de talep etmiyor.

DenizBank Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Vermeye Başladı

Bankacılık sektörünün dijitalleşmesi konusunda oldukça önemli işlere imza atan bankalardan biri olan Denizbank, geçtiğimiz gün kolay başvuru yapılabilecek olan ‘Cebimde Kredi’ isimli ihtiyaç paketini müşterilerine sunmuş bulunuyor. Bu kredi paketinde yüzde 2,47 oranından sabit faizli kredi sağlayan Denizbank, müşterilerinin ihtiyaçlarına herhangi bir üst limit olmaksızın cevap vermeyi amaçlıyor. 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlara geri ödemeler konusunda 36 aya kadar vade seçeneği sunan Denizbank, 50 bin TL’nin üzerinde kredi çekecek olan vatandaşlara ise, 24 aya vade seçenekleriyle yardımcı oluyor. Öte yandan 36 ay vade seçeneğiyle Denizbank’ın yeni ihtiyaç kredisinden yararlanan vatandaşların 10 bin TL’lik bir kredi çekmesi halinde aylık ödemeleri, sadece 455,58 TL oluyor.

DenizBank’ta Hızlı İhtiyaç Kredisi Başvurusu Dönemi Başladı

Sunduğu avantajlı kredi paketlerine bir yenisini daha eklemiş olan Denizbank, asıl hizmeti kredi paketinin üst limitinde ya da sunduğu vade seçeneklerinde vermiyor. Şubesiz bankacılık dönemini resmen başlatmış olan Denizbank, ‘Cebimde Kredi’ seçeneğiyle, vatandaşların oturduğu yerden kredi çekmesini sağlıyor. Özellikle acil nakit ihtiyaçları olan vatandaşlar için son derece pratik bir başvuru sistemi geliştirmiş olan Denizbank, mobil uygulamasının ve internet bankacılığının yanı sıra SMS ile de kredi başvurularını kabul ediyor. Denizbank’ın bu kredi paketine başvuru yapmak isteyen vatandaşların; “KREDİM” yazarak, TCKN ve doğum tarihi bilgilerini (GG.AA.YYYY) aralarında boşluk bırakarak 3280’e SMS göndermesi gerekiyor. Kredi başvurularını da oldukça hızlı bir şekilde değerlendiren Denizbank, sadece dakikalar içerisinde onay ya da ret mesajını başvuru yapan vatandaşın cebine ger iletiyor. Öte yandan kredisi onaylanan vatandaşların onaylanan kredi miktarları anında Denizbank hesaplarına havale ediliyor.

İlgili Makaleler