Ekonomi

Denizbank bayram öncesi kredi kampanyasını duyurdu! Yüzde 1,79’dan başlayan faizlerle bayram kredisi fırsatı geldi!

Kurban Bayramı’na artık sadece birkaç gün kaldı ve vatandaşlar bayram için geri sayıma başladı. Yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte bayram coşkusu yaşanırken, diğer taraftan maddi sıkıntılar da kendisini hissettirmeye devam ediyor. Özellikle de acil nakit ihtiyacı yaşayan vatandaşlar bayram öncesinde bu ihtiyaçlarını nasıl giderebileceklerini düşünürken, bankaların sunduğu kredi fırsatları da bu noktada devreye giriyor. Birçok banka Kurban Bayramı öncesinde kredilerde kampanyalar düzenledi ve bu kampanyalardan biri de Denizbank’tan geldi. Denizbank, %1,79’dan başlayan faiz oranları ile bayram kredisi fırsatını duyurdu! İşte detaylar…

Denizbank Bayram Kredisi Başvuru Yolları

Denizbank Kurban Bayramı öncesi kredi müjdesini duyurdu. Denizbank internet bankacılığı, MobilDeniz uygulaması ve Denizbank şubeleri aracılığıyla kredi kampanyasına katılım sağlanabilecek. Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların 27 Haziran 2022 ile 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında başvuruda bulunması gerekiyor. Denizbank sunduğu bayram kredisinde vatandaşları zorlamayacak faiz oranları sunuyor.

Bayram Kredisi Detayları

Denizbank’ın sunduğu söz konusu bayram kredisinde faiz oranları %1,79’dan başlıyor ve uygun faiz oranları ile sunulan bu kredide Denizbank, azami 36 aya kadar da vade imkanı sağlıyor. Anında kullanılabilecek olan bu krediden yararlanmak isteyen ve evrak prosedürleri ile uğraşmak istemeyenler, başvurularını Denizbank internet bankacılığı üzerinden ya da DenizMobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebiliyor. Denizbank söz konusu kredide 100 bin TL’ye kadar da limit sunuyor.

Denizbank Bayram Kredisinde Geri Ödemeler

Denizbank’ın sunduğu bayram kredisinde, 10 bin TL’lik kredi tutarında 36 ay vadede aylık %2,19 faiz oranı sunuluyor. Bu şartlar altında söz konusu kredide aylık taksit tutarı da 440,28 TL olarak hesaplanıyor. Aynı faiz oranı ve aynı kredi limitinde, 24 ay vadede ise aylık taksit tutarı 573,90 TL olarak hesaplanıyor.

İlgili Makaleler