Gündem

Denizbank nakit derdine son veren kampanyasını duyurdu! Yüzde 0 faizli 5.000 TL taksitli nakit avans dönemi başladı!

Son dönemlerde artan ekonomik zorluklar, halkın her kesimini etkisi altına aldı. Pandemi dönemiyle birlikte artan bu zorluklar karşısında maddi sıkışıklık yaşayan vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına bankaların yolunu tutmaya başladı. Artan taleple birlikte bankalar da ürün ve hizmetlerinde kampanyalar düzenlemeye başladı ve bu da cazip kampanya fırsatlarını gündeme getirdi. Bu kapsamda bir kampanya da taksitli nakit avans ürünüyle Denizbank’tan geldi.

Denizbank, acil nakit ihtiyacı olan ve nakit ihtiyacını taksitli nakit avans ile gidermek isteyenlere büyük kampanya fırsatını sundu. Söz konusu kampanya dahilinde Denizbank, 5.000 TL’ye varan yüzde 0 faizli taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. Ayrıca Denizbank, söz konusu kampanyada 1 yıllık BluTV üyeliği de hediye ediyor. Denizbank’ın sunduğu 5.000 TL’ye varan %0 faizli taksitli nakit avans kampanyasında detaylar…

YÜZDE 0 FAİZLİ 5.000 TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS

Acil nakit ihtiyacı olanlar ve ihtiyacını kısa sürede gidermek isteyenler için Denizbank’tan taksitli nakit avans kampanya fırsatı geldi. Denizbank, söz konusu kampanyasında yüzde 0 faizli 5.000 TL’ye varan taksitli nakit avans sunuyor ve kampanyaya ek olarak müşterilerine 1 yıllık BluTV üyeliği hediye ediyor. 1 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, Denizbank.com üzerinden ve Eylül ayında yeni müşteri olanlar da MobilDeniz uygulaması üzerinden kampanyaya başvuruda bulunabiliyor.

KAMPANYADAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Denizbank tarafından sunulan kampanyada 5.000 TL’ye varan taksitli nakit avans ürünü %0 faiz imkanı ve 1 yıllık ücretsiz BluTV üyeliği ile birlikte sunuluyor. Denizbank bireysel kredi kartına tanımlanacak olan 6 ay vadeli yüzde 0 faizli 5.000 TL nakit avans kampanyasından, Denizbank.com üzerinden kart başvurusunda bulunan veya Ekim ayında MobilDeniz’den yeni müşteri olup yine bu kanallar üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunan Denizbank müşterileri yararlanabiliyor. Söz konusu kampanyadan her müşteri yalnızca 1 defa yararlanabiliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan yararlanmak isteyen Denizbank müşterilerinin, başvuru tarihi itibariyle mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olmaması gerekiyor. Kampanya döneminde kartını kullanıma kapatıp yeni kart alanlar kampanyadan yararlanamıyor. Onaylanan kart limitine göre müşteriler 6 ay vadede 250 TL ile 5.000 TL arasında taksitli nakit avans kullanabiliyor ve kampanyadan yararlanılabilmesi için müşterilerin kartlarını fiziki olarak teslim alması gerekiyor.

İlgili Makaleler