Ekonomi

Denizbank satılık gayrimenkul ilanları! Eskişehir’de dükkan 375 bin TL’den, daire ise 1 milyon 155 bin TL’den satışa sunuldu!

Ekonomi piyasalarının yükselen grafikleri, geçtiğimiz senenin sonlarına doğru tarihi seviyelere ulaşmış ve hem döviz kurlarında hem de altın fiyatların ortaya çıkan yüksek fiyatlardan ötürü hammadde fiyatlarının rekor seviyelerden duyurulmasına sebep olmuştu. Bu durum satışta olan sıfır ve ikinci el gayrimenkulleri doğrudan etkilemiş ve emlak sektörünün bir anda tepetaklak olmasına yol açmıştı.

2021 yılının sonlarına doğru emlak sektöründe gözlenen yüksek fiyat artışları, yeni yılda da devam etti. Enflasyonun giderek yükseliyor olmasının bir yansıması olarak bölgeden bölgeye göre değişmek ile birlikte satılık gayrimenkullerin fiyatları iki hatta üç katına kadar yükseldi. Bu tarihi fiyat artışları, yeni dönemde kendi gayrimenkulüne sahip olmak isteyen vatandaşları hayal kırıklığına uğrattı.

Emlak sektörüne hareketlilik kazandırmak, vatandaşları gayrimenkul sahibi yapmak ve dolayısı ile de ülke bütçesini toparlamak adına duyurulmuş olan TOKİ projesi şimdilerde satılık gayrimenkul fiyatlarında gerileme yaşanmasını sağlamış olsa da halen yüksek olan fiyatlar, vatandaşların planlarını alt üst etti. Bu noktada devreye giren Denizbank, bütçeleri doğrultusunda gayrimenkul sahibi olmanın yollarını arayan vatandaşlar için “Muzayede” isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya vardığını ve platform üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini bildirdi.

DENİZBANK’TAN ESKİŞEHİR’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Elinde bulunan icralık gayrimenkulleri Muzayede isimli platform üzerinden satışa sunan Denizbank, yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihalesinde Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesinde bulunan bir apartman dairesini satışa sunduğunu belirten Denizbank, ayrıntıları paylaştı.

Denizbank, Muzayede platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu apartman dairesinin tam hisse ile satılacağını belirtti. Fiyat tekliflerine açık olan dairenin toplam kullanım alanı 140 metrekare, ihale başlangıç bedeli ise 1 milyon 155 bin TL olarak belirlendi.

DENİZBANK’TAN ESKİŞEHİR’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Denizbank, Muzayede platformu üzerinden bir de dükkan ihalesi düzenlediğini duyurdu. Söz konusu dükkanın yine Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde bulunduğunu belirten banka, gayrimenkulün toplam kullanım alanını 80 metrekare, ihale başlangıç bedelini ise 375 bin TL olarak açıkladı.

İlgili Makaleler