Ekonomi

Denizbank Yine Yaptı Yapacağını! Bayram İkramiyelerini Destekleyeceğini Açıkladı! Başvuru Yapan Emekliler Aynı Anda 1.100 TL+1.750 TL Alabilecek!

Bir süredir artan enflasyona karşı her geçen maaşı erimesi nedeniyle geçim sıkıntısını en çok çeken kesim haline gelmiş olan emekliler, Türkiye’nin en büyük kesimini oluşturuyor. Bu nedenle emeklilere yönelik banka kampanyaları sık sık güncelleniyor. Yeni bir emekli kampanyası ile vatandaşların karşısına çıkan Denizbank ise, başvuru yapan emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesine ek promosyonlar ödüyor.

Ramazan Bayramı’nda ilk ödemesi gerçekleştirmiş olan bayram ikramiyeleri, bu sene de 1.100 TL olarak ödeniyor. Emekliler bu tutarı az buldukları için 2022 yılı banka promosyonlarına gösterdikleri ilgiyi de her geçen gün artırıyor. Ödeyeceği banka promosyonları ile ilgili düzenlediği kampanyaya katılım tarihini uzatmış olan Denizbank ise, Kurban Bayramı öncesinde 1.100 TL emekli ikramiyesi alacak olan emeklilere, ek 1750 TL’ye varan promosyonlar ödemeye başlıyor.

Denizbank Promosyonları 1.750 TL’yi Buluyor

Maaşını bankasına taşıyacak olan emeklilere yönelik promosyon ödemelerini başlatmış olan Denizbank, emekli promosyonlarını müşterisinin aldığı maaşa göre belirliyor. Bu kapsamda Aylık 1.500 TL altında maaş alan emekliler 675 TL promosyon ödemesi gerçekleştiren Denizbank, aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alan emeklilere 850 TL; aylık 2.500 TL ve üzeri maaş alan emeklilere ise 1.000 TL promosyon ödemesi sağlıyor. Üstelik Denizbank’ın nakit promosyon ödemeleri bununla da sınırlı kalmıyor. Buna ek olarak, maaşını taşıdıktan sonra 1 adet otomatik fatura talimatı veren her emekli müşterisine ek 750 TL promosyon ödemesi yapan Denizbank, promosyon ödemelerinin çıtasını böylelikle 1.750 TL’ye kadar çıkarıyor.

Denizbank’a 3 Yıllık Söz Vermek Yetiyor

Emekli promosyonlarına ilişkin bir duyuru yayınlamış olan Denizbank, duyurusunda; “Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, 1,750 TL’ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz” ifadelerine yer veriyor. Sadece 30 Haziran’a kadar maaşını taşıyan emeklileri bu kampanyadan yararlandıran Denizbank, emekli müşterisinden promosyon ödemelerine karşılık sadece üç yıl boyunca bankasından maaş almaya söz vermesini istiyor.

İlgili Makaleler