Ekonomi

Devlet Bankası Halkbank’ın Yeni Kampanyası 20 Bin TL’yi Anında Emeklinin Hesabına Geçiriyor! Tek Şart, Maaşı Halkbank’tan Almak…

Şimdilerde ara zam beklentisi içerisinde olan emekliler promosyon ödemelerinden banka kredisi faizlerine kadar kendilerine en avantajlı hizmeti sağlayan bankalar ile çalışmak istiyor. Halkbank ise, sunduğu faiz oranı ile bankasının emekli müşterilerine çok avantajlı krediler vermeye başlamış bulunuyor.

Kamu bankalarından biri olan Halkbank, her an sağladığı avantajlı hizmetleri ile emeklileri cezbetmeye devam ediyor. Bankasından maaş alanlar ile bankası maaşını taşıyan emeklilere promosyon ödemeleri gerçekleştirmeye devam eden Halkbank, aynı zamanda faiz indirimli krediler de veriyor.

Emeklinin Kredisi Halkbank’ta Hazır

Maaşını kendi bankası üzerinden alan ya da maaşını taşımaya söz veren emeklilere özel kredi paketleri hazırlamış olan Halkbank, bankasının emekli müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisini sadece yüzde 1,55 faiz oranıyla sağlıyor. Bu kapsamda kredilerine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) mevzuatına uygun olarak taksitlendiren Halkbank, 36 aya kadar vade sağlıyor. Bu düzenleme kapsamında Halkbank’tan 50 bin TL’ye kadar çekilecek olan krediler 36 aya kadar taksitlendirilebiliyorken; 50 bin ile 100 bin TL arasındaki krediler 24 ay, 100 bin TL’nin üzerindeki krediler ise, 12 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Özel bankaların yüzde 3’ün üzerinde dahi faiz verdiği şu dönemde oldukça avantajlı bir kredi hizmeti sunan Halkbank, aynı zamanda maaşını bankasına taşıyan emeklilere 750 TL’ye varan promosyon ödemeleri de gerçekleştiriyor.

Emekliler Halkbank’tan Aylık 766 TL ile 20 Bin TL Kredi Çekebiliyor

Emeklilere özel kredisinin başvurularını dijital bankacılık hizmetleri olan SMS, telefon, internet ve mobil bankacılığı sistemleri üzerinden alan Halkbank, aynı zamanda şubelerinden ve ATM’lerinden de kredi başvurularını kabul ediyor. Bu krediler kapsamında özellikle emeklilere ayrıcalıklı krediler sağlayan Halkbank, yüzde 1,55 oranından başlayan faizler ile emekli banka müşterilerine krediler sağlıyor. Yüzde 1,55’ten kredi kullanan emeklilerin 20 bin TL kredi çekmesi ve bu krediyi 36 ayda eşit taksitler ile ödemesi halindeyse Halkbank’a bir emeklinin ödeyeceği aylık tutar sadece 776 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödemesini de kamuoyuyla paylaşmış olan Halkbank, 20 bin TL’lik bir emekli ihtiyaç kredisi için 27 bin 964 TL toplam geri ödeme alıyor.

İlgili Makaleler