Personel Alımı

Devlet hastanesine 17 sözleşmeli memur alımı başladı! İşte başvuru şartları

Kamu hastanelerinde sözleşmeli olarak çalışmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren personel alım ilanı yayınlandı. Kamu kurumu bünyesinde sözleşmeli 4/B memur statüsünde çalıştırılacak personel için başvuru şartları açıklandı. Devlet hastanelerinde çalışmak isteyenlerin yakından ilgilendiği personel alımı ilanı Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü’nden geldi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü tarafından duyurulan personel alımı ilanında belirtilen pozisyonlara 17 kişi sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşıyan adaylar Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli memur alımı ilanına başvuru yapabilecek. Devlet hastanesinde 17 kişilik kontenjana 4B sözleşmeli memur alımı için hangi kadrolara alım yapılacağı belli oldu.

Balıkesir Üniversitesi Memur Alımı Kadro Dağılımı

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli olarak istihdam edileceği açıklanan 17 personel için kadro dağılımı ve kontenjan bilgileri paylaşıldı. Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü’nün yayınladığı personel alım ilanına göre 2 Röntgen Teknisyeni, 2 Sağlık Teknikeri, 1 Eczane Teknikeri, 1 tıbbi laboratuvar teknikeri ve 1 Acil yardım teknikeri alımı yapılacak. Bu ilana başvuruda bulunmak isteyen adayların 22 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Devlet hastanesinin personel alımı ilanına başvurular, Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Çağış Yerleşkesi BALIKESİR adresine posta yolu veya şahsen yapılacağı açıklandı.

Balıkesir Üniversitesi Memur Alımı Başvuru Şartları

Devlet hastanesinde sözleşmeli memur olarak çalışmak isteyenleri yakından ilgilendiren personel alımı ilanı açıklandı. Buna göre adaylarda aranan başvuru şartları arasında T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak öne çıkıyor. Bununla birlikte adayların nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun olmamasına dikkat ediliyor. Aynı zamanda adayların Balıkesir’de ikamet edip etmemesi önem taşımıyor.

İlgili Makaleler