Gündem

Dijital Dönüşüm Hızlandı, Artık Tıklayan Herkesin Hesabına Anında 50 Bin TL Nakit Yatacak! Tüm Banka Müşterilerini İlgilendiriyor! Üstelik…

Bankacılık sektörünün hızla gelişmeye devam ettiği günümüzde vatandaşların en karlı çıktığı konu nakit ihtiyaçlarına her an anında yanıt alabilmeleri oluyor. Tek tıkla tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilen vatandaşlar da dijital dönüşüme bankalar kadar hızlı ayak uyduruyor.

Bankaların son zamanlarda daha da önemsediği dijital dönüşüm özellikle anında nakit desteği gerektiren bireysel kredilerin başvurularını vatandaşın bir tık uzağına kadar getirmiş bulunuyor. Şubeye gerek gitmeksizin başvuru seçeneği sunan bankalar, vade seçeneklerini de artışa gitmeye başlıyor.

Her Banka, Bireysel Kredi Başvurularını Dijitale Taşıyor

Hem özel hem de kamu bankaları dünyanın değişimine ve bankacılık sektörünün dijital dönüşümüne hızla ayak uydurmuş bulunuyor. Dijital dönüşümü sonra tüm bankalar, özellikle ihtiyaç kredisi gibi acil nakit sağlayan kredi paketlerinin tamamını dijital ortama aktarmış bulunuyor. Bu sayede ihtiyacı olan nakde günün 24 saati haftanın ise 7 günü boyunca ulaşabilen vatandaşlar, bankaların açık olduğu saatlere ya da çeşitli prosedürlere takılmıyor. Bankaların ortaklaşa hareket ettiği bir diğer konu ise vade seçenekleri oluyor. Özellikle 50 bin TL’ye kadar tüm nakit ihtiyaçlarına uzun vadede yanıt veren bankalar, müşterilerine 36 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Üstelik tüm bunlar için artık vatandaşların evinden çıkmasına gerek kalmıyor.

Artık, Bir Tık İle Kredi Almak Mümkün Hale Gelmiş Bulunuyor

Özellikle koronavirüs salgının bir pandemi haline alması ve tüm dünyanın uzunca süre evlere kapanmasından bu yana pek çok kurum ve kuruluş evden çalışma dönemini de resmi olarak başlatmış bulunuyor. O kurum ve kuruluşlar arasında yer alan bankalar ise, evden çalışma dönemi ile birlikte kapsamlı ve dijital dönüşüm süreçlerini de devreye sokuyor. Banka müşterisi olmadan tutun da emekli maaşını taşımaya kadar çoğu işlemlerini mobil bankacılık ve internet bankacılığı içerisine sıkıştırmış olan bankalar, yeni dönemde her türlü kredi başvurusunu da dijital araçlarıyla alıyor. Şubelerini aktif olarak çalıştıran bankalar, günümüzde şubelerinin yanı sıra; SMS, telefon, internet ve mobil bankacılığı ile kredi başvurularını kabul ediyor. Öyle ki, çoğu banka olası bir evrak için bile müşterisine evinden çıkarmıyor. Kredi onayının ardından müşterisinin adresinden evrak alımı için kuryelerini gönderen bankalar, kolay kredi kullanmayı da mümkün hale getirmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler