Gündem

Dijital müşteri onayı alana müjde! E-ticaret harcamasına 500 TL hediye edilecek!

Garanti BBVA mobil müşteri olma adımını kullananlar 500 TL bonus kazanıyor. Garanti BBVA mobil uygulama aracılığı ile müşteri hesabı oluşturanlar bireysel kredi kartı başvurusu yapıldığı andan itibaren ek 500 TL kazanacak. Bunun için kredi kartı kullanarak e-ticaret harcaması yapmak gerekiyor.

Garanti BBVA’nın yıl sonuna kadar geçerli kampanyası dijital kanallar üzerinden yapılacak başvurularda geçerliliğini koruyor. Görüntülü görüşme yolu ile müşteri hesabı oluşturanlar başvuru onayı aldıkları anda kredi kartı başvurusunu yapabiliyor. 20 Ocak tarihine kadar kredi kartı onayı alanlar e-ticaret firmalarından yapacak oldukları harcamalarda 500 TL bonus kazanıyor.

E-TİCARET HARCAMASINA 500 TL HEDİYE KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Kampanya bonus kredi kartı ya da Money bonus kredi kartı ile yapılacak harcamalarda geçerlidir. Harcamaların Garanti BBVA mobil uygulama ya da bonus.com.tr aracılığı ile sağlanması gerekiyor. E-ticaret firmalarından yapılacak tek seferde 500 TL ve üzeri ilk harcama anında hesaba 500 TL bonus kazandırıyor.

Kampanya dönemi devam ederken kazanılan tüm bonuslar 25 Ocak tarihinde hesaba yükleniyor. 25 Şubat tarihine kadar kullanılabiliyor. Kullanılmadığında 26 Şubat tarihinde hesaptan geri alınıyor. Düzenli ödeme talimatı ya da otomatik fatura ödemeler kampanya dahil edilmiyor.

E-TİCARET HARCAMASINA 500 TL HEDİYE BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Garanti BBVA tarafından sunulan dijital bankacılığı ön plana çıkaran kampanya yalnızca internet harcamalarında geçerli oluyor. Daha önceden emeklilik kampanyasından faydalanmış olan müşteriler bu kampanyadan yararlanamıyor. Kredi kartı başvurusu onay almış olan kullanıcılar için geçerli olan bu kampanya 500 TL bonus kazandırırken acil nakit ihtiyacı bulunanlar için faizsiz ve taksitli nakit avans kullanabilme fırsatı da sunuyor.

İlgili Makaleler