Gündem

Diyanet yardım kampanyası başlattı: Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Milli Dayanışma Kampanyası başlatıldığı açıklandı. Bu açıklamadan sonra Diyanet de yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu. Kampanya sloganı olarak, “maaşını paylaş kardeşinle yakınlaş” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye’de artan corona virüsü vakaları nedeniyle bir çok kişi işsiz kalırken bir çok çalışan da ücretsiz izne çıkarıldı. Bu durum karşısında dar gelirli vatandaşların salgında mağdur olmaması için devlet yetkilileri harekete geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün ulusa sesleniş konuşmasında, Milli Dayanışma Kampanyası başlatıldığı duyurdu. Bu açıklamanın ardından bir kampanya haberi de Diyanet’ten geldi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” çağrısıyla yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Diyanet ihtiyaç sahiplerinin yanında olacak

Twitter’dan açıklama yapan Erbaş, “Başkanlığımız mensupları arasında ‘Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ çağrısıyla yardım kampanyası başlattık. Teşkilatımızın güzide mensupları, süreçten ekonomik olarak olumsuz etkilenen kardeşlerimize destek olacak, iyilik ve hayra öncülük edeceklerdir.”
Erbaş’ın paylaşımında yer verdiği afişte ise “Diyanet İşleri Başkanlığı tüm personeli ile bu sıkıntılı süreç sona erinceye kadar maaşlarının bir kısmını paylaşarak ihtiyaç sahibi kardeşlerinin yanında olacak.” İfadelerini kullandı.

 

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir