Gündem

Doğalgaz, Elektrik, İnternet, Su Faturası Fark Etmiyor; Sadece Bir Talimat İle Faturalar Bedavaya Geliyor! Tek Yapmanız Gereken…

Ocak ayından bu yana artan fatura yükü ile boğuşmak zorunda kalan vatandaşlar, geçtiğimiz yıla göre iki katı elektrik faturası öderken; doğalgazda ise neredeyse üç kata kadar çıkan faturaları ile karşı karşıya kalıyor. Son gelen doğalgaz zammı ile birlikte daha da zorlanmaya başlayan vatandaşların imdadına ise, hiç görülmemiş bir kampanya ile Denizbank yetişiyor.

Türkiye’nin bankacılık sektöründe tanınmış kurumlarından biri olan Denizbank, yaptığı yenilikler ile de öncü olan bankalar arasındaki yerini koruyor. Özellikle 2022 yılında düzenlediği kampanyalar ile çok ses getiren Denizbank, bu kez kampanyalarını faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlara can suyu olacak olan fatura ödeme noktasına yoğunlaştırıyor. Bankacılığı aracılığıyla otomatik fatura ödeme talimatı verecek olan müşterilerine hediyeler hazırlamış olan Denizbank, müşterilerinin faturalarının bir kısmını ödüyor.

Denizbank İle Faturalar Bedavaya Geliyor

Yaptığı yenilikler ile adından sıkça söz ettiren Denizbank, bu kez hiç görülmemiş bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Yüksek faturalar ile boğuşmak zorunda kalan vatandaşlara bu kampanyası ile çağrıda bulunan Denizbank, bu vatandaşların faturalarının bir kısmını ödemeye talip oluyor. Faturalar arasında elektrik, doğalgaz, internet ya da su ayrımı yapmayan Denizbank, her türlü faturanın otomatik talimatına hediyeler veriyor. TL değerinde hediyeler hazırlamış olan Denizbank, faturalarını kendi bankası üzerinden ödeyen ve bu ödemeler için otomatik talimatlar veren vatandaşlara anında fatura indirimi gerçekleştiriyor. Bu sayede vatandaşların yüksek faturalarının bir kısmı Denizbank’ın sistemi tarafından ödenmiş oluyor. Öte yandan çok ses getiren bu kampanyası ile ilgili bir duyuru yayınlamış olan Denizbank, kampanyaya dair tüm detayları da açıklamış bulunuyor.

Denizbank’ın Fatura Kampanyası Sayesinde Faturaların 100 TL’si Karşılanıyor

Kampanyasına dair detaylı bir açıklama gerçekleştirmiş olan Denizbank, Denizbank Mobil üzerinden verilecek olan 3 adet otomatik fatura talimatı için müşterilerine 100 TL indirim vaat ediyor. Otomatik fatura talimatı kapsamında ilk 3 faturanın yüzde 10’u kadarında indirim yapacak olan Denizbank, 3 ay içerisinde maksimum 100 TL indirim sağlıyor. Bu kampanya kapsamında gerçekleştirdiği indirimleri bir ay sonra müşterisinin hesabını yansıtacağını duyurmuş olan Denizbank, indirim tutarının bir sonraki ayın ilk 7 iş gününde müşterisinin hesabına gönderiyor.

İlgili Makaleler