Gündem

Doğalgaz Faturası Yüksek Gelen Vatandaşlar, Dikkat; Bu Kredi Kartı İle Faturalarınızı Öderseniz; Yüksek Fatura Yükünden Kurtulacaksınız! Kampanyadan Yararlanmak İçin…

Vatandaşın sırtında adeta bir kambur haline gelmiş olan faturalar, her geçen gün artan enflasyon ve yükselen kiralara ek olarak, vatandaşların yaşamını daha da güçlendirmeye başlamış bulunuyor. Özellikle ocak ayında gelen zamla birlikte ödenemez tutarlara yükselmiş olan doğalgaz faturalarının nisan ayında aldığı zam ise, vatandaşların daha da ağır faturalar altında ezilmesine neden oluyor. Bunun önüne geçmek için yeni bir kampanya hazırlamış olan Odeabank ise, doğalgaz faturası yüksek gelen müşterilerine sesleniyor.

Yeni dönemde bankalar, kampanyalarını sadece akaryakıt ya da market harcamalarına odaklamıyor. Artan fatura maliyetleri karşısında banka hizmetlerini daha cazip ve kullanılabilir hale getirmek için çeşitli revizeler gerçekleştirmiş olan bankalar, şimdilerde faturalara yönelik kampanyalar da düzenliyor. O bankalardan biri olan Odeabank ise, doğalgaz faturası kampanyası ile ödemeleri avantajlı hale getiriyor.

Odeabank Kredi Kartıyla İGDAŞ Doğal Gaz Faturalarına 3 Taksit Yapıyor

Kredi kartlarının kullanımını artırmaya yönelik her geçen gün daha cazip kampanyalar hazırlamaya devam eden Odeabank, bu kez yüksek gelen doğalgaz faturalarının müşterilerini etkilememesi için harekete geçiyor. Bir doğalgaz şirketi olan İGDAŞ ile iş birliği gerçekleştirmiş olan Odeabank, müşterilerini başvurması halinde doğalgaz faturalarını vade farkı olmadan üç taksit halinde ödeyebilmesini mümkün hale getirmiş bulunuyor. Odeabank’tan gerçekleştirilen kampanya açıklamasına göre; Odeabank kredi kartları ile ödenecek olan her 100 TL ile 20.000 TL arası İGDAŞ doğalgaz faturaları vade farksız olarak 3 taksite bölünüyor. Öte yandan Odeabank, konuyla ilgili kampanya kapsamını da müşterisinin bilgisine sunmuş bulunuyor.

Odeabank Doğalgaz Faturası Kampanyasının Detaylarını Açıklamış Bulunuyor

Kredi kartı le İGDAŞ vezneleri ya da İGDAŞ web sitesinden yapılacak olan tek çekim doğalgaz fatura ödemelerini taksitlendirmeyi teklif eden Odeabank, bu taksitlendirme işlemini faizsiz ve komisyonsuz olarak gerçekleştiriyor. Otomatik talimat ile ödenen doğalgaz faturalarını kampanya kapsamında taksitlendirmeyen Odeabank, bu kampanyasını 31 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerli kılmış bulunuyor. Taksitlendirme işlemini iki ayrı yol ile gerçekleştirebilecek olan Odeabank müşterileri hem SMS yoluyla hem de Odea Mobil üzerinde taksitlendirme seçeneğini kullanabiliyor. Böylelikle Odeabank ile doğalgaz faturalarını ödemek çok daha kolay hale geliyor.

İlgili Makaleler