EkonomiGündem

Dolar Güne Hareketli Başladı ! İşte 26 Mart Dolar Fiyatları

Milyonlarca kişi tarafından dolar kurundaki son gelişmeler meydana geldi. Düşüş devam ederken gün sonunda yükselişe geçen dolar bugün sabah itibari ile güne hareketli başladı.

Dolar borcu olan, yatırım yapmayı planlayan, birikim düşünen yani bir şekilde dolar kuru ile işi olan herkes dolar ne kadar sorusunun cevabı milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor.

DOLAR NE KADAR?

26 Mart itibari ile dolar kuru 6,44 TL’den işlem görüyor.

DOLAR NEDEN YÜKSELİR?

Dolar gibi döviz kurlarının hareketlerine tesir eden, yükselmesini veya düşmesini etkileyen pek çok farklı unsur bulunuyor.

Örnek oalrak dolar ile ilgili olarak başta gelen etkenler ABD ekonomisi, FED kararları, dünyada doların konumu, global ekonomik trendler, IMF, cari açık, enflasyon ve enflasyon beklentileri, faiz oranları, sektörel gelişmeler, ülke ekonomisi gibi sayılabiliyor.

25 MART DOLAR FİYATLARI

Dolar haftanın üçüncü işlem günü olan 25 Mart 2020 Çarşamba günü yüzde 0,53’lük bir gerilemiş yaşamıştı. 6,40 lira seviyesinin altına inen dolar kuru gün sonunda yaşanan artış ile 6,46 seviyesine çıkmıştı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir