Gündem

Dört Banka Birleşti; Ortak Karar Aldı! Artık Kredi Çekmeye Gerek Kalmayacak; Anında Nakit İhtiyacı, Tüm Dertlere Çare Olacak!

Nakit ihtiyaçlarını karşılamak için sık sık bankalardan kredi çeken vatandaşlar yüksek faiz oranları nedeniyle çektikleri kredileri ödemekte zorlanıyor. Bunun yerine yine vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılayan, ancak kredilere göre çok daha düşük faiz oranlarına sahip olan nakit avansalar ise, taksitlendirebildiği için son dönemlerde kredilerden daha çok tercih edilen bankacılık hizmetleri arasında yer alıyor.

Her dönem yenilikçi anlayışları ile dikkat çeken bankalardan olan Yapı Kredi Bankası, Türkiye İş Bankası, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Halkbank 2022 yılında da bankacılık sektörüne yenilikleri ile öncülük etmeye devam ediyor. Krediler yerine avantajlı nakit avanslar sunan bu bankalar, uygun faiz oranında nakit desteği sağlıyor. Bu avans sistemi içerisinde taksitli geri ödemeler de sağlayan bankalar, vatandaşların daha kolay bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılamalarını mümkün hale getirmiş bulunuyor.

Yapı Kredi ve Türkiye İş Bankası’ndan Anında Nakit Desteği

Yapı Kredi Bankası’nın Worldcard sahiplerine özel olarak sunduğu anında nakit avans desteği, acil olan tüm ihtiyaçlar için banka müşterileri tarafından kullanılabiliyor. Yüzde 1,80 oranından faiz ile nakit desteği sağlayan Yapı Kredi Bankası, bu nakit avansların vade süresini 12 ay, minimum tutarını ise 300 TL olarak belirlemiş bulunuyor. Buna göre Yapı Kredi Bankası’ndan çekilecek 5.000 TL’lik bir nakit avansın aylık ödeme tutarı 477,46 TL olarak hesaplanıyor. Nakit avans konusundan oldukça hızlı hizmet sunan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası da anında nakit desteği sağlıyor. 300 TL ile 15.000 TL arasındaki tüm ihtiyaçlar için avansa seçeneği sunan Türkiye İş Bankası, nakit avanslarını yüzde 1,80 oranından faiz ile sağlıyor. 12 aya kadar vade sunan Türkiye İş Bankası’nın aylık ödemeleri de tıpkı Yapı Kredi Bankası gibi 477,46 TL’ye kadar düşebiliyor.

TEB ve Halkbank Da Nakit Avans Dönemini Başlatıyor

TEB ve Halkbank’ın nakit avans sitemlerinde kullandıkları faiz oranları tıpkı Türkiye İş Bankası ve Yağı Kredi Bankası gibi aylık yüzde 1,80 oluyor. Bu bağlamda aylık 477,46 TL aylık ödemeler ile 5.000 TL nakit desteği sağlayan TEB ve Halkbank, nakit avanslarındaki üst limitlerini ise farklı olarak belirlemiş bulunuyor. TEB, 10.000 TL’ye kadar nakit avans verirken; Halkbank 15.000 TL’ye kadar nakit avans kullanmayı onaylıyor.

İlgili Makaleler