Kamu Haberleri

DPB Kapandı: Memur Alımı İlanları O Sitede Yayımlanacak

Kamya personel alımına ilişkin ilanlarun yayımlandığı Devlet Personel Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada memur alımı ilanlarının yayımlandığı DPB'nin sitesinin kapandığı ifade edildi. Peki ilanlar hangi sitede yayımlanacak? Detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz...

DPB ‘nin sitesi kapandı. Milyonlarca iş arayan vatandaşın beklediği ilanların yayımlandığı Devlet Personel Başkanlığının sitesi kapandı. Konu ile ilgili olarak Devlet Personel Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı.

DPB ‘nin resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda personel alımlarının yayımlandığı resmi web sitesinin kapanacağı belirtildi. Ayrıca söz konusu açıklamada bu ilanların Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanacağı ifade edildi.

Yapılan açıklamada Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kamu ilanları için “www.ailevecalisma.gov.tr” internet sayfasındaki “Hızlı Erişim” bölümünde ilanların yayımlanacağı ifade edildi. DPB tarafından yapılan açıklamada E-Uygulama sistemine daha önce yetkilendirilmiş personelin artık Bakanlığın https://kamueuygulama.ailevecalisma.gov.tr/ adresi üzerinden giriş yaparak işlemlerini gerçekleştirmeye devam edece belirtildi.

Söz konusu açıklamada Kamu Personeli Alım İlanları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet sayfası üzerinden erişilen http://kamuilan.ailevecalisma.gov.tradresinde Kamu ilanları olarak yayımlanmaya devam edeceği vurgulandı.

DPB
DPB Sitesi Kapandı

YAYIMLANAN DUYURU

DPB tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

E-Uygulama sistemi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı “www.ailevecalisma.gov.tr” internet sayfasındaki “Hızlı Erişim” bölümünde yer alacaktır.  DPB’de ilanlar yayımlanmayacak. E-Uygulama sistemine daha önce yetkilendirilmiş personel artık Bakanlığımızın https://kamueuygulama.ailevecalisma.gov.tr/ adresi üzerinden giriş yaparak işlemlerini gerçekleştirmeye devam edecektir.

Kamu Personeli Alım İlanları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet sayfası üzerinden erişilen http://kamuilan.ailevecalisma.gov.tradresinde merkezi olarak yayımlanmaya devam edecektir.

“www.dpb.gov.tr” adresindeki içerikler süreç içerisinde www.ailevecalisma.gov.tr Kamu ilanları adresine taşınacaktır.

Yayımlanan duyuru için TIKLAYIN.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden alık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Ayrıca son gelişmeleri, güncel ve son dakika haberlerini Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir