Sağlık

DSÖ’den tüm ülkeleri uyardı: 2019 vakaları incelenmeli!

Fransa’da yapılan bir araştırma sonucunda 27 Aralık tarihinde hasta olan bir kişide corona virüsü tespit edildiği ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine uyarıda bulunan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ ) tüm ülkeleri daha önce corona virüsü şüphesi taşıyanları test etmeleri gerektiği konusunda uyardı.

The Guardian’ın haberine göre; Fransa’da yapılan bir araştırmada Aralık 2019’da hastanede tedavi gören ve mevsimsel grip testi negatif çıkan 24 hastadan alınan örnekler tekrar incelendi. Yapılan inceleme sonrasında 42 yaşındaki bir adamın corona virüsü testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Yeni bir resim ortaya çıktı

Araştırma sonuçları hakkında DSÖ’den açıklama geldi. DSÖ Sözcüsü Christian Lindmeier konuyla ilgili, “bu, her şey hakkında yeni bir resim ortaya koyuyor” açıklamasını yaparken, tüm ülkeleri daha önce corona virüsü şüphesi taşıyanları test etmeleri gerektiği konusunda uyardı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler