Ekonomi

Dükkan ve daire fiyatlarında şok gerileme! Vakıfbank Ankara’da resmen devrim yaptı! 100 metrekarelik daire, 135 bin TL’den satışa sunuldu!

Geçtiğimiz senenin son çeyreğinde ekonomi piyasalarında kayda geçen olumsuz gelişmeler ile birlikte artan hammadde fiyatları, her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de fahiş rakamların duyurulmasına sebep oldu. Kısa süre içerisinde katlanarak artan sıfır gayrimenkul fiyatları, ikinci el gayrimenkul fiyatlarını da direkt olarak etkiledi.

Yeni yıla girilmesi ile birlikte indirim ile müjdelenecekleri düşünülen gayrimenkullerin farklı gelişmeler sebebi ile daha da zamlanmaları, kendi gayrimenkullerine sahip olma hayali kuran vatandaşları hüsrana uğrattı. Yine de uygun fiyatlı gayrimenkul arayışından vazgeçmeyen vatandaşlara, Vakıfbank’tan müjdeli haber geldi.

VAKIFBANK’TAN UYGUN FİYATLI SATILIK 2+1 DAİRE İLANI!

Intengo platformu ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında yeni bir gayrimenkul ihalesi düzenleyen kamu bankası Vakıfbank, ihale kapsamında satışa sunmuş olduğu gayrimenkulün Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunduğunu belirtti. Gayrimenkulün daire nitelikli olduğunu ifade eden Vakıfbank, ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank’ın Beypazarı’nda bulunan icralık gayrimenkul için belirlemiş olduğu ihale başlangıç bedeli, 135 bin TL olarak açıklandı. 100 metrekare büyüklüğünde olan daire için ihale kapsamında fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların ödemeleri gereken teminat bedeli ise 6 bin 750 TL olarak hesaplandı.

VAKIFBANK’TAN ŞOKE EDEN 3+1 DUBLEKS DAİRE DUYURUSU!

Intengo platformu üzerinden ikinci bir ihale daha düzenleyen kamu bankası Vakıfbank, yine Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bulunan icralık bir daireyi fiyat teklifine açmış olduğunu belirtti. Dairenin 3+1 büyüklüğünde, 152 metrekarelik kullanım alanlı dubleks yapıda olduğunu ifade eden Vakıfbank, ihale başlangıç bedelini 284 bin TL, fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 14 bin 200 TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK’TAN ANKARA’NIN GÖBEĞİNDE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ankara ilinin Çankaya ilçesinin Kızılay Mahallesi’nde bulunan icralık bir gayrimenkulü de Intengo platformu üzerinden satışa çıkardığını belirten Vakıfbank, söz konusu gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğunu ifade etti. Kat kaloriferi bulunan dükkanın toplam kullanım alanını 66 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 700 bin TL, teminat bedelini ise 35 bin TL olarak bildirdi.

İlgili Makaleler