Gündem

Dünyaca Ünlü Tatil Bölgesinde Korona Virüsü Alarmı ! Bin Kişinin Bulunduğu Otel Karantinaya Alındı

İspanya'nın güneydoğusundaki Kanarya Adalarında korona virüsü alarmı verildi. Bu bağlamda bin kişinin bulunduğu otel karantina altına alındı.

İspanya’nın güneydoğusundaki Kanarya Adalarında bin kişilik otelde bir İtalya vatandaşında korona virüsü tespit edilmesinin ardından otel karantinaya alındı.

Çin’in Wuhan kentinden dünyaya yayılan koronavirüs (Covid-19) İspanya’da büyük paniğe yol açtı.

ALARM VERİLDİ

İspanya’nın güneydoğusundaki Kanarya Adalarında da korona virüsü paniğe neden oldu. Kanarya Adalarına bağlı Tenerife’de sağlık biriminden bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada ülkeye tatil için gelen bir İtalyan doktorun rahatsızlanması üzerine yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.

İspanya yerel basınında çıkan haberlere göre, İtalyan doktorun kaldığı H10 Costa Adeje Palace adlı otel bin müşterisiyle birlikte karantinaya alındı.

Korona Virüsü Alarmı
Korona Virüsü Alarmı

Kanarya Adaları sağlık birimleri tarafından da korona virüsü hakkında bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada virüs tespit edilen doktorun şuanda bir hastanede tek başına karantina altında tutulduğu ve Covid-19 protokolü gereği test sonuçlarının 2. bir analiz için Madrid’e gönderileceği belirtildi. Ayrıca oteldeki müşterilere de test yapılacağı ifade edildi.

Polis tarafından önlem amacıyla otele giriş çıkışların denetlendiği belirtilirken otel işletmesinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Detaylar geldikçe okuyucularımızla paylaşacağız…

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir