Magazin

Durumu iyi olmadığı için uyutulduğu söylenen oyuncu Sergen Deveci, hastane odasından fotoğraf paylaştı: “Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum!”

Geçtiğimiz günlerde oyunlarını sergilemek üzere 7 günlük bir turneye çıkan “Baş Belası” oyununun oyuncuları, ailelerini ve sevenlerini derinden üzen bir trafik kazası geçirdi. İçerisinde bulundukları minibüsün Amasya’nın Merzifon ilçesinde seyir halinde iken bir tır ile çarpışması sonucunda feci bir trafik kazası geçirerek yürekleri ağızlara getiren tiyatro oyuncuları, magazin gündemine de bomba gibi düştü.

Melis İşiten, Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy gibi ünlü isimlerinde bulunduğu minibüsün bir tır ile çarpışması sonucunda, 3 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada diğer oyuncular ve ekip arkadaşları da yararlanırken Sergen Deveci’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazanın hemen ardından hastaneye kaldırılan ve sonrasında da helikopter ambulans ile İstanbul’da bulunan özel bir hastaneye getirilen Sergen Deveci, hayranlarının ve ailesinin yüreklerini ağızlarına getirdi. Apart topar ameliyata alınan ve omurgasında kırıkların olduğu bilinen Sergen Deveci, dün korkutan bir haber ile gündeme geldi. Ameliyattan çıkan Deveci’nin tedbir amacı ile uyutulduğu ileri sürüldü. Her ne kadar sonrasında Deveci’nin yakın arkadaşından “Sergen iyi” açıklaması gelmiş olsa da Deveci’nin kendisinin bir paylaşım yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Sergen Deveci’nin iyi olduğunu kendi ağzından duymak isteyen hayranları için bugün Deveci’den yeni bir paylaşım geldi. Deveci, hastane odasında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

SEVİNDİREN HABER SONUNDA GELDİ!

Hasta yatağından bir fotoğraf paylaşan Sergen Deveci, hakkında çıkan asılsız haberler sebebi ile bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettiğini belirtti. Kazada kaybetmiş olduğu arkadaşları adına üzgün olduğunu ifade eden Deveci, şu an iyi olduğunu ve yemek yiyip tepki verebildiğini açıkladı. Deveci yazısını “lütfen benim için endişelenmeyin” ifadeleri ile bitirdi. Sevilen oyuncunun bu paylaşımı, günler sonra yüreklere su serpti.

DİĞER OYUNCULAR DA PAYLAŞTI!

Kazadan yaralı olarak kurtulan Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy da Instagram hesabından yeni paylaşımlar yaptı. İki oyuncuda da kırıkların meydana geldiği görülürken genel durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İlgili Makaleler