Ekonomi

E-ticaret ‘i Kullanan Herkese Güzel Haber! Geri Ödemesiz Hesaplara Para Yatacak!

Vakıfbank, resmi internet sitesinden arka arkaya yeni yıl kampanyalarını yayınlamaya devam ediyor. Müşterilerinin yüzünü güldürmek için hazırladığı kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Resmi olarak yapılan açıklamaya göre 250 TL ve üzeri e-ticaret ödemelerde 45 TL hediye edeceğini duyurdu. 31 Ocak 2022 tarihine kadar geçerli olacak kampanyadan kimler yararlanabilecek? İşte ayrıntıları…

Kampanya Ayrıntıları

Vakıfbank’ın hazırladığı e-ticaret kampanyası müşterileri için geçerli olacak.

Vakıfbank’ın açıklamasına göre Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 45 TL Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 45 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, yurt dışı, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, faiz ve komisyon kullanılarak yapılan alışverişler, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 10 Şubat 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 25 Şubat 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 26 Şubat 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya peşin veya taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

İlgili Makaleler